Vyberte si nové bydlení v Liberci a okolí

Foto: LBC Reality

Foto: LBC Reality

Aktuální developerské projekty IV.

Bydlení v rodinných domech či viladomech obklopených přírodou, pasivní a nízkoenergetické domy, byty v rezidenčním komplexu v klidné části Liberce a další možnosti nabízejí realitní kanceláře na Liberecku, z jejichž nabídky jsme vybírali v další části našeho cyklu o aktuálních developerských projektech.

Foto: LBC Reality

Foto: LBC Reality

Projekt: Zahradní bydlení Liberec - Šimonovice
Prodejce: LBC Reality

Lokalita rodinných domů je situována v katastrálním území obce Šimonovice. Obec se nachází jižně od Liberce na okraji přírodního parku Ještěd. Tato poloha v blízkosti vyhledávaných turistických tras a také pracovních příležitostí činí z území místo pro perspektivní rozvoj obce a kvalitní bydlení s atraktivním okolím. Lokalita rodinných domů je rozdělena do dvou oblastí dle zamýšlených etap výstavby. Cílem je vždy k novým rodinným domům doplnit spektrum základních služeb, které bude mít veřejnost k dispozici. V první etapě výstavby bude 22 rodinných domů doplněno objektem služeb a ve druhé etapě restaurací s penzionem, sportovním hřištěm a dětských koutkem s parkem. Navržené rodinné domy jsou rozděleny do 3 typů. Každý z nich nabízí další modifikace (úpravy stupně prosklení fasády, barevnosti omítek, umístění automobilových stání apod.). Cena od 2.900.000,- Kč včetně pozemku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: DP REAL IMMO, s.r.o.

Projekt: Pasivní a nízkoenergetické domy Strakonická
Developer: DP REAL IMMO, s.r.o.
Prodejce: REALITY CORPORATION, S. R. O.

Zástavba je koncipována jako soubor čtyř dvoupodlažních dvojdomů  a dvou samostatně stojících domů o velikosti 4+kk a o užitné ploše 118 m2. Domy jsou situovány na pozemcích o velikosti v rozmezí od 198 do 553 m2. Lokalita se nachází v krásném prostředí jižního Ještědského svahu ve čtvrti Dolní Hanychov, obklopené přírodou a s úžasným výhledem na Ještěd a celé město Liberec. Oblast výstavby s kompletní občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. Domy jsou určeny pro ty, kteří hledají moderní bydlení v atraktivní lokalitě, která zahrnuje veškerou občanskou vybavenost, výbornou dopravní dostupnost a blízkost MHD. Především  se však jedná o bydlení s nejnižšími možnými ekonomickými náklady na celkový provoz domu. Bydlení v pasivních domech zaručuje vysokou hospodárnost jejich užívání z hlediska spotřeby energií, ale i šetrnost ve vztahu k životnímu prostředí. Tepelná ztráta pasivního domu je tak nízká, že nepotřebujete běžný systém vytápění. Tepelné zisky od slunce, lidí a elektrických spotřebičů Vám pohodlně vytopí celý dům po většinu roku. Rádi vás přivítáme v kompletně zařízeném vzorovém domě. Ceny domů od 4.045.000,- Kč.

Foto: SB GROUP DEVELOPMENT

Foto: LBC Reality

Projekt: Viladomy Vratislavice nad Nisou
Developer: SB GROUP DEVELOPMENT
Prodejce: Patria reality

Tři třípatrové bytové viladomy s garážovým stáním v uzavřeném areálu umístěného do klidné lokality zástavby rodinných domů. Nadstandardně materiálově i architektonicky řešené bydlení v blízkosti přírody i civilizace s veškerou občanskou vybaveností, obchody a areálem pro volný čas. Centrum Liberce a Jablonce nad Nisou v docházkové vzdálenosti, škola i školka v dosahu a MHD v místě. Každý byt má terasu, balkon, či zahradu a většina bytů je orientována jižním směrem. Atraktivní bydlení za běžné ceny pro ty, co chtějí nové bydlení, ale nechtějí bydlet na betonovém sídlišti. Byty s nádherným výhledem na Ještědský hřeben a na Liberec. Dispozice bytů všech velikostí s cenou od 1.890.000,- do 4.690.000,- Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Javornická stavební a realitní společnost

Projekt: Rezidenční komplex Panorama
Developer: Javornická stavební a realitní společnost
Prodejce: Komerční realitní s.r.o.

V roce 2009 byla dokončena I. etapa výstavby Rezidenčního komplexu Panorama s celkovým počtem 78 bytových jednotek ve 3 bytových domech. Tyto dokončené byty jsou v současnosti úspěšně prodány a investor v tomto roce zahajuje II. etapu výstavby Residenčního komplexu Panorama s celkovým počtem 90 bytových jednotek a 52 garážových stání ve 4 bytových domech. Nabídka bytů různých typů a velikostí od 1+kk po 4+kk s terasou uspokojí velmi širokou skupinu případných zájemců o toto luxusní, pozičně velmi výhodné bydlení v klidné části Liberce. Konkrétní nabídku prodeje s velmi výhodnými cenami připravuje investor ve spolupráci na září 2010.

13.08.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444