Vstupte na FOR ARCHu do 3D reality s POROTHERM domem v dlani

Chystáte se stavět dům nebo jen rekonstruovat či přistavovat? Přijďte se od 21. do 25. září podívat do Prahy – Letňan na mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH a seznamte se s novinkami POROTHERM! Ve stánku společnosti Wienerberger v hale A1, č. 17, získáte informace o výrobcích POROTHERM, nových technologiích i bezplatné pomoci při zakládání stavby z broušených cihel. Také se tu dozvíte, co je třeba splnit, abyste mohli požádat o dotaci z programu Zelená úsporám. Můžete si tu také zasoutěžit o meteostanice v celkové hodnotě 20 000 Kč.


Ukázky zdění s vylepšenou pěnou

Chybět tu nebudou ani oblíbené ukázky zdění na pěnu POROTHERM DRYFIX, která se zde představí ve svojí inovované podobě a s lepšími vlastnostmi. Nyní ji můžete použít i pro výstavbu zdiva v suterénu. Vylepšenou pěnu poznáte ihned - její původně bílá barva se změnila na odstín terakoty.

Hrubá stavba do týdne

Při zdění s pěnou POROTHERM DRYFIX můžete  zvládnout hrubou stavbu rodinného domu na hotové základové desce do týdne. Stavět je přitom možné i v zimě, až do -5°C. Pěna je k dispozici zdarma při nákupu broušených cihel POROTHERM Profi DRYFIX.

Pasivní dům z cihel bez zateplení zdiva

Pokud se zajímáte o bydlení s minimálními náklady na topení, určitě vás potěší informace, že z cihel POROTHERM EKO+  jde již při tloušťce zdiva 44 cm postavit pasivní dům, a to bez zateplení zdiva. Podmínkou je vhodný projekt a správné řešení typových detailů obvodového zdiva. Ušetří se tak při výstavbě i za každou topnou sezónu.

Stavba v časové zkratce

Ať už právě stavíte, nebo jste ve fázi plánování, nenechte si ujít filmový záznam "Co oko nezachytí", který formou časosběrného snímku dokumentuje, jak v reálu vypadá výstavba z broušených cihel POROTHERM. Ukázka zachycuje "zrod" typového domu Harmony.

Díky využití nejmodernějších digitálních technologií si také můžete v expozici firmy „pohrát“ a vstoupit do rozšířené 3D reality. Během chvíle se ocitnete na velkoplošné obrazovce s POROTHERM domem postaveným doslova ve vaší dlani. Stánek společnosti Wienerberger naleznete v hale A1, č. 17. Více informací na www.porotherm.cz.

16.09.2010
  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444