Vstupenka na FOR ARCH 2020 zdarma i pro vás - věnuje vám ji PREFA

Chystáte se stavět, přistavovat či rekonstruovat střechu, případně fasádu? Přijďte se na FOR ARCH 2020 podívat na novinky PREFA, dodavatele lehkých hliníkových střech a fasádních systémů. Vstupenku dostanete od firmy zdarma.

FOR ARCH 2020 je událost mezi architekty, staviteli, developery, drobnými zadavateli a realizátory staveb, samozřejmě mezi dodavateli stavebních systémů, materiálů i služeb v oblasti stavebnictví. Mezi tradiční vystavovatele patří i firma PREFA Aluminiumprodukte. 

Za značkou PREFA se skrývá především kvalitní hliníkový střešní systém a také hliníkové fasádní systémy. Jde o lehké systémy, které při 10 % hmotnosti umí nabídnout 100% kvalitu a až neuvěřitelně dlouhou životnost. Víte, že právě hliníkové stavební součásti se dnes považují za Metuzaléma mezi stavebními materiály? Svojí životností jsou schopné předčit životnost samotné stavby. PREFA tuto skutečnost potvrzuje i skutky – na své střechy i fasády nabízí až 40 let záruk

Přijďte se podívat na novinky PREFA 2020 na FOR ARCH

Vstupenka na FOR ARCH 2020 zdarma je tradičním bonusem pro každého, kdo si oblíbil, nebo se zajímá o PREFA výrobky. Letos, stejně jako v předchozích letech, rozdává společnost lístky na FOR ARCH. Stačí kliknout na výše uvedený odkaz a vstupenky si na této stránce vygenerujete zdarma.

Letos se firma vzdala „střechy výstaviště“ a vystavuje pod širým nebem, na volné ploše před halami, „pod vlastní střechou“. Přijďte se podívat na novinky, nebo se s PREFA hliníkovými výrobky pro stavbu seznámit. Potkáte zde experty firmy, na vlastní kůži zažijete inovace a na vlastní oči uvidíte třeba barvy hliníkových střech a fasád. Právě ty chtějí zájemci vždy vidět naživo.

O veletrhu FOR ARCH 2020

Zaměření: mezinárodní stavební veletrh
Termín konání: 22. – 26. září 2020
Otevírací doba: úterý-pátek: 10 – 18 h, sobota: 10–17 h
Organizátor a místo konání: PVA EXPO PRAHA LETŇANY
Kde najdete prezentaci PREFA: volná venkovní plocha před halami výstaviště

Proč zvolit hliníkové řešení PREFA?

Hliníkové střechy PREFA
PREFA střechy z hliníku jsou lehké střešní systémy, které mají dlouhou životnost, jsou zcela bezúdržbové a kvalitní, a to i v externích povětrnostních podmínkách. Firma nabízí různé střešní šablony, navíc ve více než 15 barevných odstínech, které jsou vždy velice vkusné a působí přirozeně. Hliníkové střechy PREFA, to však není jen krytina. Je to kompletní, perfektně funkční střešní systém a rovněž dokonalé služby. Věděli jste, že střechy PREFA nemůže montovat montážní tým či firma, která neprošla kvalitním školením PREFA? Díky tomu získáváte střechu s přidanou hodnotou, udělanou vyškoleným týmem, který střechám PREFA rozumí a umí je správně aplikovat i na vaši stavbu – na novostavbu i při rekonstrukci.

Fasádní systémy PREFA
Fasádní systémy jsou druhou specializací PREFA. Jsou stále oblíbenějším prvkem architektů a žádají si je i samotní zadavatelé stavby. Dokonalou ukázkou, jak lze fasády PREFA Aluminiumprodukte využít v moderní architektuře, je rekonstrukce prvorepublikové vily na Benešovsku.

Tato funkcionalistická vila z 30. let nebyla před rekonstrukcí zrovna povedeným dílem a pravděpodobně vznikla bez pečlivého vedení architekta. Navenek vila sice vypadala velkou, ale vevnitř moc prostoru nebylo. Proto investoři po architektonickém studiu David Architekti žádali zvětšení obytného prostoru, a to zejména v prvním nadzemním podlažím. Studio se to rozhodlo vyřešit přístavbou. Ale rozhodně ne ledajakou. Už vůbec ne takovou, která by se stylem stavby snažila splynout s tou stávající. Právě naopak.

Přístavba dostala tvar hrušky a je celá opláštěná hliníkovým fasádním systémem PREFA, dokonce ve své surové stříbrně lesklé podobě. Výsledek je skvělý, hodný prezentace v učebnicích moderní architektury. Další podobná nápaditá řešení pro využití hliníkových střech a fasád PREFA Aluminiumprodukte najdete na stránkách blogu firmy.
18.09.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444