Všechny byty v Tulipa Třebešín jsou prodány, hlásí LEXXUS

Renomovaná pražská realitní kancelář LEXXUS prodala ve čtvrté etapě projektu Tulipa Třebešín poslední byt. Komplexní projekt developerské společnosti AFI EUROPE mění tvář historicky spíše průmyslové části Prahy 3 a nabízí novým obyvatelům ideální místo k životu.

Tulipa Třebešín je svým rozsahem projekt celopražského významu. Na místě kdysi zanedbané lokality vznikl nový domov pro rodiny ve více než 700 bytech, mateřská školka i vybrané komerční prostory.

Stavební práce na I. Etapě tohoto projektu byly zahájeny v roce 2015 a stávající poslední etapa, která bude dokončena na přelomu 2020/2021, je již nyní je zcela vyprodána.



„Je příjemné vidět, jak se ze zapomenutého a nevzhledného brownfieldu stal během 5 let plnohodnotný a moderní městský prostor Prahy 3,“
říká ředitel realitní kanceláře LEXXUS Peter Višňovský a dodává: „Naši realitní makléři nabízeli výjimečné bydlení s perfektním zázemím. Těší nás, že jsme mohli být nedílnou součástí tak zásadního a pro developera AFI Europe dosud nejrozsáhlejšího rezidenčního projektu v České republice.“

Autor textu: Mgr. Denisa Višňovská
www.lexxus.cz
31.07.2020 | PR
  • LEXXUS NORTON

    Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům a spoluprací s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444