Vše pro vydatný spánek

Foto postel Jana z tvrdého masivního dřeva

Foto postel Jana z tvrdého masivního dřeva

Podzimní plískanice často ohrožují naše létem zhýčkané tělo. Jsme více náchylní k nachlazení nebo rýmě. Cítíme se unavení a není divu, že nás přepadávají podzimní splíny. Přitom stačí tak málo. Dobře se vyspat.

Spíte v dobře vyvětrané místnosti bez televize, rádia a dalších rušivých vlivů? Spíte kolem osmi hodin? Vyhovuje vám vaše matrace a velikost postele? Odpovězte si sami. Možná stačí málo, abyste se probouzeli odpočatější a veselejší.

Základem je dobře se vyspat
Usnuli jste u televize na gauči a divíte se, proč vás ráno tak bolí záda? I náš spánek by se měl řídit režimem. Tělo se vám pak totiž odvděčí svěžestí a sílou do nového dne. Jak začít? Zaměřte se na postel, matraci a rošt.
Matrace
Možná opravdu stojí za zvážení, jestli tu starou matraci nevyměnit za novější. Vždyť na výběr je tolik druhů! Mezi latexovými, inovovanými pružinovými nebo matracemi z PUR, HR nebo paměťové pěny si vybere člověk i s těmi nejvyššími nároky.

Ortopedickou matraci napřiklad zvolíte, pokud budete potřebovat stabilní oporu pro svá záda, hypoalergenní matraci potřebuje alergik a pro osoby dlouhodobě upoutané na lůžko jsou vhodné matrace zdravotní, které disponují příslušným certifikátem.

Stejně jako v jiném odvětví i u matrací si můžete vybírat mezi různými cenovými kategoriemi. Vždy se vyplatí prodejnu navštívit osobně, vyhledat odborníka, nechat si poradit a především matraci vyzkoušet. 
Rošt
Možná jste investovali do kvalitní matrace, a přesto cítíte, že to není ono. Pro komfortní ležení je totiž důležité skloubit matraci s roštem do postele, který díky pružnosti lamel rovnoměrně rozloží zatížení vašeho těla. Rošt doplňuje kvalitní matraci a zvyšuje pohodlí. Vedle toho zároveň odvádí vlhkost a zaručuje přirozené odvětrávání lůžka. Je rovněž dobré zvážit typ roštu. Pokud si nedokážete odepřít sledování televize z postele, nebo před usnutím rádi čtete, oceníte polohovací rošty pro snadné zvednutí horní části těla nebo noh. Pro skutečné pohodlí jsou pak určeny motorové rošty s dálkovým ovládáním, které ocení především osoby pohybově omezené. 
Lamelový rošt Orion polohovací 
Čas na novou postel
Pokud jste se rozhodli vzít změnu ložnice opravdu z gruntu, vyměňte i svou starou postel. Výběr postele se řídí především estetickými požadavky, někomu vyhovuje čalouněná postel, jiný nedá dopustit nad klasiku a zvolí postele z masivu. Tvrdé a odolné dubové nebo bukové dřevo si pro svůj tradiční a nadčasový vzhled získává stále více oblíbenců. 
Interiér vzorkové prodejny v PlzniHledáte-li specialisty, kteří vám poradí s výběrem kvalitní postele, matrace i roštu, navštivte internetové stránky Matrace Webstr – Vše pro zdravý spánek. Zde vám profesionální pracovníci odpoví na veškeré dotazy. Díky dlouholetým zkušenostem a důsledné péči o vývoj vlastních matrací zákazníkům zaručují odborné poradenství a kompletní servis. Kontaktovat je můžete kdykoliv, a to prostřednictvím on-line chatu nebo non-stop telefonní linky. Jestliže nedáte dopustit na osobní setkání a konkrétní zkušenost, můžete navštívit nově otevřenou vzorkovou prodejnu v Plzni, kde je možné si vše prohlédnout a vyzkoušet.
12.09.2014 | PR
  • Matrace WEBSTR

    Matrace WEBSTR – vše pro zdravý spánek. Specializujeme se na matrace jak luxusní, tak i levné či zdravotní. Dokážeme ve velmi krátkých lhůtách vyrobit a dodat matrace na míru. Dále nabízíme lamelové rošty, postele, atd. Doprava po ČR až do domu zdarma.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444