Vodovodní baterie, u kterých oceníte design i funkčnost

Designéři firmy KLUDI obratně přizpůsobili baterii požadavkům zákazníků a propojili osvědčenou technologii s moderními akcenty. KLUDI OBJEKTA zapadá do různých koupelnových řešení, nijak se nevyhraňuje a díky svému designu a funkčnosti neztrácí s časem na oblibě. To je jeden z důvodu, proč tato série vodovodních baterií zůstává všestranným pomocníkem.

Spojení linearity a měkkých forem
Charakteristickým znakem KLUDI OBJEKTA je lineárnost. Vzpřímené postavení baterií odpovídá současným trendům. Na páce a výtoku můžete vidět měkké poloměry a lehká klenutí. Touto kombinací architektonicky působící základní struktury a klenutých ploch vznikla jedinečná baterie, která splňuje podmínky současných trendů, které tíhnou k jemnějšímu vzhledu.

Kromě optického vzhledu hrají důležitou roli praktické aspekty. Díky svému tvaru a povrchové struktuře se baterie velmi dobře čistí, protože z ní voda snadno stéká.
Moderní vzhled ve formátu XL
Do série patří i umyvadlová jednopáková baterie ve formátu XL. Ta je adekvátní alternativou pro větší umyvadla, přičemž si stále zachovává svoji estetiku a harmonii. Jednopáková umyvadlová baterie je vybavena perlátorem KLUDI Eco s-pointer, který umožňuje individuální nastavení proudu a optimální omezení průtoku, což zajišťuje až 40% úsporu vody. Úhel proudu se dá pomocí technologie s-pointer nastavit také u vanové a sprchové jednopákové baterie, voda tak může stékat elegantně po boku vany místo toho, aby hlučně proudila přímo do ní. Díky tomu si můžete v klidu a bez hluku napustit vanu i v pozdních večerních hodinách.

Atraktivní i pro vaši peněženku
Poměr výkonu a ceny je u KLUDI OBJEKTA velmi atraktivní. Pozitivní dopad na cenu produktu má výrobní postup, který je umožněn novým designem série, při jehož vývoji byl brán zřetel právě na náklady. 

KLUDI rozšiřuje prostor pro umyvadla

 
Nové koupelnové baterie s bočním ovládáním
Designéři společnosti KLUDI myslí na skloubení designu a praktičnosti, proto sérii KLUDI OBJEKTA představili i s bočním ovládáním, které umožní zvýšení výšky hubice. To ocení spousta lidí, kteří jsou zvyklí umývat si vlasy pod tekoucí vodou v umyvadle. Zvýšená výška výtoku znamená větší volnost pohybu kolem baterie, kterou lze navíc i otočit do boku. Nabízí se tudíž ještě větší flexibilita pohybu.

Proud a teplotu vody lze nastavit s velikou přesností. Je možné vybírat ze dvou designů výtoku: z puristické, krychlové, L-formy nebo klasického tvaru výtoku. Baterie s bočním ovládáním je možné vybrat v designu příslušné série. Proto je možné nechat si vybavit koupelnu kompletně v jednotném designu KLUDI vybrané řady.
02.10.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444