Vneste do interiéru třetí rozměr

Hledáte vhodné keramické obklady do koupelny či jiných obytných prostor? Zkuste některý z 3D modelů! Loňská novinka španělských designérů získává stále větší popularitu a není se čemu divit. Plastický formát umožňuje dokonalou hru světla a stínu a každému prostoru propůjčí skutečně jedinečný výraz. Vybírat lze přitom z velkého množství motivů i barev.

Štuk i bez omítky

Nejčastěji má třetí dimenze v keramických obkladech podobu imitace omítkového štuku. Obklady jsou v takovém případě obvykle větších formátů – například 33x100 cm – a v kalibrované verzi, což znamená, že hrany jsou tak přesné, že lze obklad pokládat s minimálními spárami a dosáhnout prakticky jednolitého povrchu. Imitace štuku bývají obvykle k dispozici ve světlých barvách a vybírat lze z jemných, hrubších i zcela výrazných reliéfů. Série jsou obvykle vybaveny i obklady s hladkým povrchem a dlažbou.

Série Newport z nabídky Los Kachlos věrně napodobuje omítkový štuk. K dispozici je v pěti odstínech.
Cena od 1790 Kč/m2

Ze světa Origami

Tvůrci plastických obkladů čerpají inspiraci na různých místech. Například v Japonsku, kde je zaujalo staré umění skládání papíru, Origami. To se stalo předlohou úspěšné série Shapes, jejíž obklady působí skutečně prostorově. K dispozici jsou buď v matné černé, šedé či bílé barvě a dále v lesklé bílé, stříbrné a dokonce zlaté. Na větší ploše lze s jejich pomocí získat dokonalý výsledek, který doslova hraje hrou světel a stínů. V případě kombinace matných a lesklých textur je efekt světelných odlesků ještě umocněn. Zajímavé geometrické útvary navíc vytvářejí propracované dekorace, které najdou uplatnění všude tam, kde dávají zákazníci přednost modernímu a neotřelému designu. Efektně působí nejen v koupelnách a jiných obytných místnostech, ale i ve veřejných prostorách, především v restauracích či barech.

Shapes z nabídky Los Kachlos. Formát obkladu je 25x25 cm a cena za prvek 3D se na českém trhu pohybuje od 1499 Kč/m2

Inspirace přírodou

I plastické obklady se inspirují přírodou. Ať už v podobě dekorů lístků či květů nebo v imitaci přírodních materiálů. Novinkou letošní sezóny jsou plastické obklady, které vypadají jako přírodní dřevo. Mozaika či tenoučké lamely v dezénech populárních dřevin prohřejí každý interiér.

Starwood decors z nabídky Los Kachlos. Matný kalibrovaný obklad vypadá jak mozaika z přírodního dřeva.
Formát 45x120 cm, cena 2190 Kč/m2

Kompletní nabídku najdete na www.loskachloshome.cz.
29.05.2018 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444