Vliesové tapety jsou praktické a krásné

Zásadní inovací na trhu s tapetami jsou tapety vliesové, které dnes patří k nejoblíbenějším a svými praktickými vlastnostmi přispěly ke znovuoživení zájmu o prastarý způsob dekorace stěn tapetováním.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Název dostaly podle vliesu - podkladu vyrobeného z netkaného buničitého vlákna, který také zajišťuje jejich zásadní přednosti. Díky savé spodní vrstvě se totiž vliesové tapety velmi snadno aplikují. Lepidlem určeným na tento typ tapet se natírá pouze tapetovaná plocha, nikoli tapeta, která při nalepování zůstává suchá. Vliesové tapety se proto nejen snadno nalepují, ale také lehce odstraňují. Odpadá pracné seškrabávání, které spoustu lidí od použití tapet v interiéru odrazuje.

Díky ideální přinavosti se vliesové tapety hodí na nejrůznější druhy povrchů. K výhodám patří i pevnost a vysoká prodyšnost, vinylový povrch těchto tapet se navíc snadno omývá.

Na trhu je k dispozici široký výběr dekorů vliesových tapet, jimiž lze doplnit interiér v jakémkoli stylu. Ve specializovaném e- shopu www.tapety-folie.cz najdete téměř tři desítky kolekcí, z nich každá zahrnuje množství atraktivních vzorů. V přehledné nabídce si zde můžete vybrat z bohaté nabídky květinových i geometrických vzorů v moderním minimalistickém i romantickém stylu, barokní i zámecké vzory, jednobarevné tapety v široké škále odstínů, vzory s textilní strukturou  i imitace kamene či dřeva.


Hlavní květinové vzory kolekce Delight můžete doladit tapetami s proužky nebo vyladit tón v tónu jednobarevnými tapetami v nejmodernějších barevných odstínech. Jako příklad využití jsme vybrali kombinace v černém, fialovém a červeném tónu. Cena všech použitých tapet je 369 Kč. 
 

Velké oblibě květinových vzorů vychází vstříc i kolekce Flair. Také tyto květinové designy můžete doplnit tapetami s pruhy nebo vyladit stěnu  jednobarevnými tapetami. Tapety s fialovými liliemi, pruhy i tapeta se zelenými hvězdicovými květy jsou za 390 Kč.

Barevné a designově zajímavé vzory z kolekce Lofty, ať již jde o barevné kruhy, elipsy, stylizované květiny nebo abstraktní vlnovky, lze doplnit vhodným výběrem jednobarevných tapet ze stejné kolekce, takže lze stěny sladit tón v tónu. Za vzorované tapety zaplatíte 359 Kč, za jednobarevné 329 Kč
Všechny uvedené ceny zahrnují DPH a jsou za roli tapety o rozměru 10,05 m x 0,53 m, tedy 5,32 m2. Informace o dalších kolekcích a jejich bohatou nabídku najdete na adrese www.tapety-folie.cz
18.10.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444