Vlastní vířivka - domácí lázně pro každý den

Možná i vy jste si někdy po práci nebo náročném výletu řekli, že by bylo skvělé mít vlastní domácí lázně. Odpočívat ve vířivce, na oblíbeném klidném místě. Vlastní masážní lázně si můžete pořídit, i když máte pouze terasu nebo balkon. Vířivka se hodí do téměř každé domácnosti. Stačí si vybrat vhodnou velikost, tvar a model.

Venkovní vířivky se dají umístit na terasu, do zahrady nebo do pergoly. Jsou vhodné dokonce i pro majitele domů a bytů, kteří nemají pro vířivou vanu příliš prostoru. Existuje mnoho atypických modelů (zpravidla pro 2 osoby), které je možné umístit i do velmi omezených a úzkých prostor.

Kvalitní vířivky jsou dodávány s jednoduchým a funkčním ovládacím zařízením. Většinu z nich je možné ovládat i řídit pomocí mobilních aplikací. Nabídka modelů je stejně široká jako nabídka barevných kombinací a příslušenství. Můžete si vybrat takové barvy, které nechají impozantním způsobem vyniknout barevnému osvětlení, které dotváří atmosféru pro nerušenou relaxaci.

Vířivka jako synonymum domácích lázní

Kombinace vysoce efektivního masážního sytému s horkou vodou a bublinkami s barevným světlem působí velmi pozitivně na lidskou psychiku. Vodní masáž navíc uleví bolavým zádům. V ohřáté vodě se rozšiřují cévy, snižuje se krevní tlak a zároveň se zvyšuje teplota těla. Tímto dochází ke stimulaci lymfatického systému a celkovému psychickému uvolnění. Soustavné terapie ve správně nastavené vířivé vaně dokážou urychlovat poúrazové případy a člověku přinášet úlevu od bolesti. Pro intenzivnější pocity je možné do vířivé vany aplikovat speciální aromaterapie od amerického výrobce Spazazz s řadou Rx Therapy, které mají psychosomatické účinky.

Vířivka také stimuluje vylučování endorfinu - lidského hormonu štěstí. Zvyšuje úroveň dobré nálady a navozuje u nás pocity vnitřního štěstí a radosti.

 

SPA Studio - výhradní dovozce Canadian Spa International®

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství vířivých van různých velikostí a tvarů. Při výběru vlastní vířivky  dbejte především na kvalitu dané značky. V České republice můžeme doporučit například vířivé vany kanadské značky Canadian Spa International®, které jsou známé tichým chodem, jednoduchou obsluhou a nízkými provozními náklady. Vířivku této značky si můžete vybrat v showroomech společnosti SPA Studio s.r.o., které se nachází v Praze, Ostravě nebo v Mladé Boleslavi.
30.06.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444