Vítězný "květ" od Ahornu

V kategorii progresivní technologie/materiál se vítězem GRAND PRIX letošního Mobitexu stala novinka společnosti AHORN CZ. Jde o polohovatelný lamelový rošt Flowerflex® motor, který umožňuje komplexní nastavení tuhosti pomocí pružných bodových elementů ve tvaru květu.

Lamelový rošt Flowerflex®, je součástí nové kolekce, kterou výrobce lamelových roštů, firma AHORN CZ na Mobitexu představila. Flowerflex® byl na trh uveden na podzim roku 2006. Pružení lehací plochy je u tohoto lamelového roštu zajištěno bodově pomocí speciálních elementů ve tvaru květu (Flower). Tyto komponenty se skládají  z podkladu ve formě lístku a ze středového pružného balonku. Balonky mají různou tuhost a lze je na roštu libovolně přesouvat, což umožňuje nastavení tuhosti v jednotlivých bodech roštu podle individuálních potřeb a přání. Jednotlivé body se skládají do zón a ty jsou odlišeny barevně. Lamelové rošty Flowerflex® díky svým vlastnostem představují absolutní špičku na trhu. Unikátní způsob zónování roštu pomáhá při prevenci proti vzniku zdravotních problémů, především bolestí páteře.

AHORN CZ patří na trhu lamelových roštů mezi hlavní hráče. Portfolio produktů této společnosti zahrnuje téměř tři desítky typů roštů. Společnosti se díky dlouholetým zkušenostem z oblasti vývoje a výroby, díky neustálým inovacím i díky kvalifikovanému týmu pracovníků úspěšně daří držet krok se světovou špičkou.
16.03.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444