Vítejte ve světě prostěradel

Tušíte, proč má prostěradlo na spánek zásadní vliv? Dotek povlečení vnímáte před usnutím i ráno, když se probudíte. Tento funkční bytový doplněk je nejen estetickým kouskem, který určí ráz vaší ložnice, ale především průvodcem světem klidného spánku a krásných snů. V současné době je k dostání celá řada typů prostěradel. Velké rozdíly jsou nejen v barvách a vzorech, ale především v materiálech. Zveme vás na cestu za nalezením toho pravého prostěradla na RodinneBaleni.cz.

Fandíte froté prostěradlům?

Froté prostěradla se stala již nestárnoucí klasikou. Jejich obliba se odvíjí od funkčnosti i příjemného materiálu, do kterého budete s radostí ulehat. Froté prostěradla díky svému příjemnému povrchu zaručují vysoký komfort. Velkou předností těchto prostěradel je prodyšnost a vysoká savost. Cenný čas, který můžete věnovat například slastnému spánku, ušetříte díky skutečnosti, že froté prostěradlo nemusíte žehlit. 
 

Nejjemnější dotek jersey prostěradel

Jemnější než jemné? Moderní jersey prostěradla patří k nejjemnějším materiálům. Na první dotek poznáte rozdíl. Jersey prostěradla jsou vyrobena ze 100% bavlny. Příjemné a hebké příze ve vysoké hustotě zajišťují vysokou kvalitu i dlouhou životnost. Jersey prostěradla se mohou pochlubit také prodyšností a vysokým stupněm absorpce vody. Další důvod, proč si prostěradla jersey pořídit? Nemusí se žehlit a neztrácejí svou barvu ani po mnohonásobném praní, navíc je možné vypnout je až o 25 % jejich velikosti.
 

Správná volba pro alergiky? Bambusová prostěradla

Čím dál tím větší oblibě se těší také bambusová prostěradla, jejich výjimečnost spočívá v příjemném a především hypoalergenním materiálu. Hypoalergenní materiál je vhodný pro alergiky i pro děti, je odolný vůči bakteriím, plísním a škůdcům. Stejně jako u froté a jersey prostěradel nemusíte bambusové prostěradlo žehlit. Zvolit můžete bambusové froté prostěradlo nebo bambusové jersey prostěradlo.

Jste připraveni na dokonalý spánek? Rodinnebalení.cz přináší širokou nabídku prostěradel, která vyplní vaše představy o barvě, rozměru i materiálu. 
29.05.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444