Víte, kdo je za dveřmi?

Vstupní dveře do každého domu či bytu představují bránu mezi dvěma světy. Nové moderní audio a video telefony přináší zcela nové možnosti komunikace mezi světem před dveřmi a uvnitř vašeho bytu: vyšší bezpečnost, komfort a stylový design. Představujeme vám inovativní domovní telefony ABB-Welcome.

Venkovní audio a video tabla – komfort, bezpečnost, design
Pokud chcete vidět ze svého bytu, co se děje u vašich vchodových dveří, a kladete důraz na maximální bezpečnost a komfort, vyberte si verzi komfortního video tabla. Vystačíte-li si se zvukem, zvolte verzi audio. Tabla jsou ve špičkovém designu a vyrobena z robustní ušlechtilé oceli. Video tabla jsou vybavena kvalitní barevnou kamerou s mimořádným zorným polem a nočním viděním. Snadno tak rozpoznáte obličeje návštěv i v noci.

Domovní videotelefony s dotykovým XXL displejem
Vnitřní domovní videotelefon ABB-Welcome má úžasný 18cm dotykový XXL displej. Vždy uvidíte, co se děje za vašimi venkovními dveřmi. Intuitivní ovládání obstará 6 rychlých tlačítek s množstvím funkcí. Videotelefon lze použít též jako fotorámeček.
Víte, kdo u vašich dveří byl, i když jste nebyli doma?
Jakmile stiskne osoba u vchodových dveří zvonek, jsou ihned pořízeny 3 snímky každého návštěvníka. To je velmi praktické. Při příchodu domů snadno zjistíte, kdo zvonil ve vaší nepřítomnosti.

Domovní audiotelefony pro zrak i sluch
Hands-free ovládání u nás jako standard. Zapomeňte na padající sluchátko a mějte volné ruce. Podsvícený 3,8 cm velký displej zobrazí nejdůležitější funkce i v naprosté tmě. Pomocí tlačítek audiotelefonu lze ovládat zámek dveří, ztlumení zvuku, rozsvícení světla v hale i otevření vjezdové brány. Audiotelefony ABB-Welcome s hands-free lze kombinovat do vícenásobných sestav spolu s vypínači a dalšími přístroji elektroinstalace. 


Kompletní koncepce domovní elektroinstalace

Domovní telefony ABB-Welcome plně souzní s designem vypínačů a zásuvek. 8 designových řad, 52 barevných a materiálových provedení je pro vás zárukou vytvoření stylového konceptu elektroinstalace bez kompromisů.
 
Dopřejte si kvalitní značkové řešení. 
04.12.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444