Víte, jak ochránit velké prosklené plochy před rozbitím?

Prosklené dveře a okna jsou nejčastějším místem napadení bytů, domů a budov. Pro zloděje představují nejsnazší překážku při vniknutí do objektu. Zabezpečení prosklených ploch je proto základem pro bezpečnost budovy, mít kvalitní dveře přitom často nestačí.

Víte o tom, že je možné zabezpečit prosklené vstupy pomocí bezpečnostních fólií? Náklady na jejich pořízení jsou mnohonásobně nižší než výměna oken za bezpečnostní prosklení. Jsou také nenápadné a nepřitahují nežádoucí pozornost.



A co je jejich další výhodou? Ochrání vás a vaše blízké před pořezáním o skleněné střepy v případě rozbití okna. Pokud máte doma děti, tak jistě víte, jak snadno se může cokoliv stát. Nemít obavy z rozbití balkónových dveří a vysypání skla je proto k nezaplacení. Fólie jsou odolné proti poškrábání, zadržují až 98 % UV záření a tím zabraňují stárnutí interiéru.

Bezpečnostní fólie si můžete nainstalovat sami, doporučujeme vám ovšem spíše odbornou montáž od firmy, která vám fólie prodá. Jedničkou v zabezpečení domů a bytů je firma NEXT, která disponuje zkušenými poradci, kteří vám pomohou s výběrem toho správného zabezpečení na míru. Bezpečnostní fólie se používají na všechny typy budov od bytů, rodinných domů, kanceláří, obchodů, bank až po mateřské školky, školy a nemocnice.



Více si o zabezpečení vašeho domova můžete přečíst na stránkách předního výrobce bezpečnostních dveří a dodavatele bezpečnostních fólií www.next.cz.
25.08.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444