Vířivka? Investice, která vám bude dělat radost!

Prodej vířivek v České republice nabírá na obrátkách. Jedním z hlavních důvodů je fakt, že na rozdíl od sezónního využití bazénu, jehož provoz je navíc finančně náročný, si můžete relax ve vířivce užívat po celý rok.

Dalšími zásadními důvody pro pořízení vířivky jsou starost o zdraví a snaha o zlepšení fyzické a psychické kondice. To vše za velmi nízkých provozních nákladů, jelikož péče o vířivou vanu je mnohem snazší, než se starat o bazén. Už i samotná stavební připravenost je značně jednodušší. V podstatě postačí přívod správného elektrického kabelu a vybrané místo, které bude nabízet buď intimitu, hezké místo s výhledem a nebo obojí. Právě díky své praktičností a široké využitelnosti jsou vířivé vany stále oblíbenější.

Domácí či rodinná vířivka je záležitostí pro celou rodinu a každý si na ní zkrátka najde to své. Ať už do vířivky vstupuje proto, aby se odreagoval nebo ze zdravotních důvodů.

Masážní koupel je často využívána také k rehabilitačním účelům, pro masáž svalstva, obnovení správné funkce kloubů nebo léčbě artritidy. U sportovců je velmi oblíbená, protože kromě uvolnění napjatého svalstva má vysoký efekt navození klidu a mentálního uvolnění po náročném tréninku.
 
 
Vířivka samozřejmě nemusí být účelově využívána pouze k eliminaci zdravotních problémů, ale lze si zvolit takový model, který je primárně určen spíše pro relax, uvolnění a odpočinek. Není nic lepšího než si po dlouhém dni v práci dopřát masážní koupel. Váš mozek totiž začne uvolňovat hormony štěstí, které vedou k redukci stresu a navození celkového stavu relaxace. Je také dokázáno, že má spousta lidí ve zvyku při masážní koupeli přemýšlet nad důležitými věcmi s mnohem čistější myslí a efektivitou, což je také zapříčiněno eliminací stresu, ke které při koupeli dochází.

Zajímá vás jak si pro sebe vybrat tu správnou a vysněnou vířivku? Nejprve byste si měli ujasnit, pro kolik lidí by vana měla být. Je mnoho variant velikostí a tvarů jednotlivých modelů, v nabídce jsou jak typy pouze pro dva lidi, tak větší rodinné provedení například pro šest a více osob. Poté byste si měli rozmyslet, zda-li chcete svou vířivku umístit do interiéru nebo venkovního prostředí a také, zda bude vířivka zapuštěna nebo jen volně stojící.
 
 
Výbava samotné vířivky je také velice individuální, můžete si sami zvolit jaké chcete trysky, kolik chcete masážních lehátek a kolik sedadel a nebo jaké doplňky žádáte. Nabídka doplňků je velmi pestrá - od zabudované WiFi, dotykových ovládacích panelů, speciálních perličkových motorů, nadčasových desinfekčních systémů s UV až po jedinečné masážní trysky na unikátních masážních bodech.

Co se vzhledu týče, je možné si vybrat z několika barevných provedení skeletu. Nejkrásnější elegantní bílou perletí počínaje až po různorodé odstíny modré, zelené či mramorované. Dalším prvkem je opláštění, které si samozřejmě můžete také zvolit tak, aby co nejlépe zapadlo do vaší kompozice. Opláštění už neplní pouze funkci estetickou, ale také funkci užitečnou v tom smyslu, že vám může ušetřit mnoho energie při chladném provozu a nebo zimním masážním užívání. V neposlední řadě může být vířivka doplněna termokrytem, kdy vybírat můžete z jednoduchých obyčejnějších termo krytů až po moderní mechanické či poloautomatické systémy, které vám zásadně usnadní manipulaci s krytem.
 
 
Díky mnoha možnostem ve všech funkčních i estetických směrech je zřejmé, že tu správnou vířivku si může vybrat skutečně každý. Je to vlastně jako výběr automobilu – vyberete si takovou konfiguraci, která vám bude nejlépe vyhovovat a přinášet největší radost. Pokud si chcete prohlédnout vířivky na vlastní oči nebo vám více vyhovuje osobní schůzka, můžete se obrátit na SPA Studio v Praze, Ostravě, Mladé Boleslavi či v Bratislavě, kde vám odborníci poskytnou veškeré potřebné informace pro to, abyste byli se svým rozhodnutím nadmíru spokojeni.
12.11.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444