Vinylové podlahy Supellex: objevte krásu kolekce DESIGNline

Pokud zvažujete pokládku nové podlahy, vhodnou volbou jsou vinylové podlahy. Působí luxusním dojmem, imitují řadu přírodních materiálů a jednoduše se pokládají. Světovým výrobcem je wineo®, který zacílil na domácnosti kolekcí DESIGNline. Můžete s ní vytvořit prostor podle vašich představ a položit vinylovou podlahu i do komerčního objektu, kde se setkáváte se svými zákazníky.

Kolekce DESIGNline od výrobce wineo®

Výrobce wineo® přináší českým zákazníkům 8 kolekcí DESIGNline. Zakoupíte je v prodejně Supellex - Svět podlah, která se specializuje na podlahové krytiny. Představme si jednotlivé kolekce a z jakých dekorů máte na výběr.

Vinylové podlahy DESIGNline 400 – NEW

Hledáte trendy kolekci? Prohlédněte si vinylové podlahy DESIGNline 400, která zahrnuje 28 dekorů imitující dřevo a kámen. Na výběr máte provedení pro celoplošné lepení, se zámkovým spojem i na HDF desce. Tato kolekce je navíc ekologická a neobsahuje ftaláty. Můžete ji proto použít v jakékoliv místnosti ve své domácnosti.

Vinylové podlahy DESIGNline 400 XL – NEW

Kolekce DESIGNline 400 XL přináší 12 dekorů imitující dřevo ve velkoplošném XL formátu. Podlaha se stane dominantním prvkem a bude působit robustním dojmem. Do místností můžete instalovat podlahu v provedení pro celoplošné lepení, se zámkovým systémem nebo na HDF desce. Také tato kolekce je ekologická a bez ftalátů.

Vinylové podlahy DESIGNline 600

Novou kolekcí výrobce wineo® je kolekce DESIGNline 600, která obsahuje 14 dekorů dřeva a 4 dekory kamene. Tuto kolekci zakoupíte v provedení celoplošně lepeného vinylu nebo v plovoucím provedení. Tloušťka nášlapné vrstvy je 0,4 mm a celková tloušťka jednotlivých dílů 2,0 mm.

Vinylové podlahy DESIGNline 600 XL

Výjimečná je tato kolekce i tím, že se prodává ve velkém formátu. Na výběr máte z 10 atraktivních dekorů dřeva a 4 dekorů kamene. Zákazníci mají k dispozici kolekci v provedení celoplošně lepeného vinylu i v plovoucím provedení. Výrobce na ně poskytuje záruku 20 let pro domácnosti.


Vinylové podlahy DESIGNline 800

Kolekce DESIGNline 800 poslouží v komerčních prostorách a dodá jim punc exkluzivity, ať už zvolíte kterýkoli z 9 dřevěných dekorů. Na první pohled zaujme autentická struktura dřeva, zkosení hran a špičkový povrch. Podlaha snese i náročnější provozní podmínky a můžete ji položit lepením nebo plovoucím způsobem.

Vinylové podlahy DESIGNline 800 XL

Nová kolekce DESIGNline 800 XL zahrnuje kromě 9 dekorů dřeva také 10 dekorů kamene ve velikosti XL. Kolekce je vhodná do velmi zatěžovaných prostor v domech, bytech a komerčních objektech. Autentická povrchová úprava je k nerozeznání od dřevěných nebo kamenných podlah. Vinylová podlaha se pokládá lepením nebo plovoucím způsobem.


Vinylové podlahy DESIGNline 800 tile L, XL, XXL

Líbí se vám podlahy, které vypadají jako šachovnice? Přáli byste si takovou i ve svém interiéru? Pak je právě pro vás určena kolekce DESIGNline 800 tile s 8 dekory ve 3 kombinovatelných formátech L, XL a XXL. Tato podlaha je dostupná pouze v lepené variantě.

Vinylové podlahy DESIGNline 800 craft

Kolekce DESIGNline 800 craft nalezne uplatnění v domácnostech i komerčních prostorách, jako jsou kavárny, obchody s oblečením nebo restaurace. Vynikne zejména v interiérech laděných v retro stylu, kterým sluší parketová klasika. Objevte novou kolekci s 6 designovými dekory, které se pokládají lepením.

Vinylové podlahy wineo® jsou odolné vůči opotřebení a hodí se i do místností s domácími mazlíčky. Překvapí vás svým elegantním designem, měkkým povrchem a odolností vůči vlhkosti a vodě. Snadno se udržují a nevyžadují žádnou zvláštní péči.
 
Více na: www.design-line.cz.
 
 
27.03.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444