Vinylové podlahy Fatra Imperio vás překvapí svou dokonalou elegancí

Výběr správné podlahy není jednoduchý. Právě proto vám přinášíme několik rad, jak na to. Zaměřili jsme se na vinylové podlahy Fatra Imperio, tedy velmi kvalitní podlahové krytiny vyráběné s tradicí. Říkáte si, v čem jsou vinylové podlahy Fatra Imperio tak dokonalé? Především se snaží věrohodně imitovat přírodní materiály, které jim slouží jako inspirace inspirace – a daří se to dokonale, vyrobené podlahové krytiny jsou k nerozeznání od pravého přírodního dřeva.

„Představte si, že na první pohled ani dotek nepoznáte, co je pravý přírodní materiál a co uměle vyrobený vinyl. Je to skutečně možné? Fatra Imperio vás přesvědčí, že ano.“

Využití vinylové podlahy Fatra Imperio do bytu i kanceláře

Jedním z nejdůležitějších parametrů vinylové podlahy je tloušťka nášlapné vrstvy. Jde totiž o ukazatel kvality – čím širší nášlapná vrstva podlahy, tím lepší. Chrání dekor před poničením, čehož jsme si velmi dobře vědomi. Právě proto je tloušťka nášlapné vrstvy tím, na čem si dáváme opravdu záležet – dosahuje až 80 mm, takže snese i velmi vysokou zátěž. Běžně se využívá přibližně 20 až 35 mm tlustá nášlapná vrstva.


„Podlahy Fatra Imperio se vyrábějí v desítkách různých provedení, od oblíbeného tradičního dubu, přes kaštan korsický, až třeba po bajkalský smrk. Nebudete tak mít problém sladit interiér, protože výběr je opravdu pestrý.”

Vinylové podlahy Fatra Imperio tak můžete využít různě. Hravě zvládnou běžnou bytovou zátěž, ale i vysokou zátěž v komerčních prostorech – například kancelářích. Neomezují vás tedy v realizaci designově unikátního interiéru. Využití těchto vinylových podlah je opravdu různorodé. 

Skvělé vlastnosti, které vás překvapí a ohromí zároveň

Vinylové podlahy Fatra Imperio mají samozřejmě své ryze praktické využití, proto jsou velmi odolné. Právě odolnost bezesporu platí za jednu z předností vinylových podlah Fatra Imperio. Každý díl se skládá z pěti vrstev a dohromady vytváří jedinečně odolnou a elegantní podlahovou krytinu, která se těší velké oblibě – a není se čemu divit. 

Speciální vysoce odolná ochranná PUR vrstva slouží jako poslední vrstva ochrany nanesená přímo na nášlapnou vrstvu.Tato nášlpaná vrstva snese vysoké zatížení a chrání tak dekorační vrstvu podlahové krytiny. Dekorační vrstva má čistě vizuální charakter. Skelné rouno pak zajišťuje dokonalou stabilizaci, zatímco spodní vrstva má na starost přilnavost podlahy s podkladem.

Věděli jste, že podlahové krytiny Fatra Imperio jsou vhodné také pro podlahové vytápění? Přesvědčte se na vlastní oči, vyplatí se to!
Jen těžko vyberete lépe, než když si vinylovou podlahu Fatra Imperio osaháte a prohlédnete na vlastní oči. Navíc vám ochotně poradí náš kvalifikovaný prodejce, rád vám pomůže správně vybrat. Rozhodně se vyplatí si vše důkladně promyslet a nechat si poradit, jedná se totiž o dlouhodobou investici. Společnost Supellex vám ráda představí podlahy ve svých showroomech v Praze, Brně, Plzni a Ostravě. Nepodceňte tak nákup vinylových podlah a využijte raději prvotřídní servis zkušeného prodejce.
 
30.01.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444