Vinotéka jako ideální dárek

Přemýšlíte, čím potěšíte blízkého přítele nebo příbuzného? Pokud je to milovník vína, jedním takovým příjemným dárkem by mohly být vinotéky, a to třeba ty od prémiové značky Haier. Těší se popularitě a ocenění nejen mezi laickou, ale i odbornou veřejností, často je můžete vidět ve vinárnách nebo v restauracích.

Nabídku vinoték má značka Haier pestrou od malých po ty s velkou kapacitou až 188 lahví. My jsme jako tip pro vás vybrali dva nové modely vinoték Haier. Mají dvě samostatné teplotní zóny, takže v nich můžete uchovávat bílé i červené víno najednou, a přes Wi-Fi je připojíte do své chytré domácnosti.

Své portfolio značka rozšířila o dva modely volně stojících dvouzónových vinoték, které kromě pokročilých technologií pro správné skladování vín disponují jako první v sortimentu Haier plnou konektivitou s Wi-Fi připojením k nové digitální platformě hOn. Profesionální skladování vína umožňují vinotéky Haier díky vnitřnímu klidovému prostředí bez otřesů, správné úrovni vlhkosti či aktivnímu uhlíkovému filtru. Dvě zóny se samostatným nastavením teploty na externím digitálním displeji jsou připravené na uložení bílého, červeného nebo šumivého vína přesně dle potřeby. Představíme vám, jaké vlastnosti model HWS77DGAU1 s kapacitou 77 lahví a model HWS42DGAU1 s kapacitou 42 lahví vína mají.



Wi-Fi a virtuální banka vín

Obě vinotéky značky Haier jsou vybaveny technologií Wi-Fi, která umožňuje připojení k aplikaci hOn. Pomocí aplikace tak můžete v reálném čase vzdáleně sledovat úroveň vlhkosti vzduchu ve vinotéce, nastavit vhodnou teplotu v každé zóně samostatně nebo si vytvořit vlastní databázi vín. Aplikace hOn je totiž propojená s Vivino, největší světovou komunitou vín. Nejen, že si můžete listovat v databázi vín z celého světa, ale vytvoříte si i vlastní databanku oblíbených vín nebo vín, která máte zrovna uložená ve vinotéce. Stačí pouze naskenovat etiketu a aplikace se již o vše postará.

Stálá úroveň vlhkosti díky Natural Air Flow

Inovativní technologie Natural Air Flow udržuje ve vnitřním prostředí vinoték stálou vlhkost v rozmezí 50-70 %. Korky skladovaných lahví jsou takto vlhčeny jak vínem z vnitřní strany, tak i vlhkostí okolního vzduchu. Tím pádem nedochází ke kontaminaci vína přes neúměrně vysušený korek, jak se může stát při jeho špatném skladování mimo prostředí vinotéky nebo vinného sklípku.

Tichý chod

Vzhledem ke kvalitnímu zpracování antivibračního kompresoru a jeho pevného usazení pomocí tlumících prvků nepřekročí hlučnost nových dvouzónových vinoték Haier 37 dB(A). Hodí se tak do každé místnosti, ve které si nepřejete být rušeni.

Energeticky úsporné 3D LED osvětlení

Uvnitř vinoték najdeme tzv. 3D LED osvětlení. Nejenže je tento typ osvětlení energeticky úsporný, ale zajišťuje také intenzivní, ale měkké osvětlení interiéru vinotéky. LED osvětlení produkuje malé množství tepla, a tak nijak nezvyšuje teplotu uvnitř vinotéky. Zároveň je energeticky velmi úsporné.
 

Anti-UV filtr a filtrace pachů

Termoizolační dvou-sklo vinoték zabraňuje proniknutí škodlivého UV záření, které nepříznivě ovlivňuje vnitřní chemické procesy uvnitř lahve. Navíc jsou dvířka velmi odolná proti poškrábání či otiskům prstů. Filtraci pachů zajišťuje vnitřní uhlíkový filtr, který pohlcuje pachy obklopující prostředí lahví a recirkuluje vyčištěný vzduch zpět do vinotéky.



Více na www.haier.cz
 
20.12.2021 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444