Víme, jak se žehlí s novou žehličkou Philips PerfectCare Viva

Bez ohledu na to, jaké oblečení máte ve skříni – hedvábné nebo lněné, bavlněné nebo z moderních materiálů, je nutné jej ve většině případů po vyprání vyžehlit. K žehlení máme různý vztah. Někomu nevadí, jinému zase naopak, někdo jej přímo zbožňuje. Pojďme se dnes podívat na to, jak se žehlí s novou systémovou žehličkou PerfectCare Viva od Philips. Možná budete překvapení, co vše tato systémová žehlička nabízí a jak moc vám může žehlení urychlit a zjednodušit.

Taky se vám už někdy stalo, že jste zapomněli teplotu na svojí žehličce včas ztlumit, nebo jste nebyla dost trpělivá, abyste vyčkala, až trochu vychladne, a zničila jste si oblíbený svetřík? Taková věc člověka opravdu zamrzí. Jednou z velkých předností žehličky PerfectCare Viva je technologie OptimalTemp, díky níž není třeba nastavování teploty řešit. Plynule můžete přecházet z jednoho materiálu na druhý, aniž byste museli čekat na to, až se žehlička zahřeje nebo naopak vychladne. Žehlíte si v libovolném pořadí, jak vás zrovna napadne. Navíc díky speciálně konstruované žehlicí ploše nedochází ani při použití takto šetrné teploty oproti běžně konstruovaným žehličkám k vytékání vody.
Dětské oblečení stejně jako těžko přístupná místa kolem knoflíků a zipů občas bývají problémem. Ani to pro žehličku PerfectCare Viva není překážkou. Disponuje nejen parní špičkou Steam Tip™ s protáhlými otvory pro dodání páry do špatně přístupných míst, ale i její tvar žehlení těchto míst zjednodušuje.

Podle produktového listu nabízí žehlička PerfectCare Viva GC7011 s příkonem 2 400 W stálý výstup páry 100 g/min s tlakem 4,2 barů a parní impuls 160 g/min. Tento údaj byl pro nás spíše číselnou statistikou, než jsme jej sami vyzkoušeli. A musíme říct, že síla páry je úžasná. Oblečení není vůbec potřeba žehlit z obou stran. Úplně stačí vyžehlit z jedné. Je to neskutečná úspora času.
V neposlední řadě bychom také chtěli pochválit za to, že pro naplnění nádržky můžete používat běžnou vodu z vodovodu. Navíc si člověk také rychle zvykne na to, že díky kapacitě nádržky 1,7 litru získáte něco kolem 2 hodin nepřerušovaného žehlení. 
Tak co říkáte, nezkusíte příště i vy žehličku s technologií OptimalTemp? A co třeba hned zvolit systémovou variantu cenově srovnatelnou s žehličkou klasickou? PerfectCare Viva od Philips určitě stojí za zamyšlení.

Více na www.snadnezehleni.philips.cz
02.12.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444