Vily Na Krutci zkolaudovány

Obytný soubor Na Krutci, developerský projekt společnosti Metrostav, a. s., úspěšně dokončil další krok – většině ze třinácti jedinečných solitérních vil, jež jsou bezesporu dominantou celého projektu, bylo v těchto dnech uděleno kolaudační rozhodnutí. Druhá etapa projektu tak vstoupila do jedné ze svých posledních fází a moderní bydlení v Tiché Šárce, jehož I. etapa se stala nositelem Best of Realty a získala ocenění v prestižní přehlídce Nový domov, je připraveno pro své budoucí majitele.

Obytný soubor Na Krutci představuje luxusní bydlení v klidném prostředí pražských Vokovic na Praze 6 s nádherným výhledem do Tiché Šárky a přitom snadnou dostupností do centra města. Všechny objekty I. etapy, které byly dokončeny v loňském roce, se již staly novým domovem mnoha rezidentů.

Samostatně stojící vily, z nichž každá má jedinečnou architekturu a osobité uspořádání, jsou nyní připraveny pro své budoucí majitele, kteří Na Krutci najdou komfortní domov zakomponovaný do moderního architektonického celku.

Projekt Obytného souboru Na Krutci spojuje koncepci luxusního domova s dalšími přidanými hodnotami, jimiž jsou nádherné okolí atraktivní Prahy 6 s nepřebernými možnostmi výletů, jedinečné RS Sport centrum Romana Šebrleho či možnost jen za pár minut stanout na Vítězném náměstí nebo na letišti v Ruzyni.
„Obytný soubor Na Krutci profilujeme jako luxusní domov, který dává pocit bezpečí, přičemž ruch velkoměsta máte v dosahu jen pár minut,“ dodává Martina Huclová, marketing & PR manažerka společnosti Metrostav a.s.; Divize development. „Tento developerský projekt je navíc vynikajícím příkladem umění architektů, což dokazují i ocenění, která jsme za I. etapu výstavby v minulém roce získali.“
Informace o projektu: Obytný soubor Na Krutci
Lokalita: Praha 6 – Vokovice, ulice na Krutci
Investor: Metrostav Krutec, s. r. o. 100% dceřiná společnost Metrostavu a. s.
Dodavatel: Metrostav a. s. - Divize 8
Architekt: ateliér KUBA & PILAŘ architekti
Prodejce: Metrostav development , Zenklova 29, Praha 8

reality@metrostav.cz, www.krutec.cz
Celková plocha pozemku: cca 3,8 ha
Velikost vil: 240 až 490 m2
14.02.2008 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444