Vileda Windomatic - čistá okna od profesionála

V televizních reklamách a filmech obvykle čistí okna do blyštivého lesku profesionálové na rampách. Ve skutečnosti však tuto únavnou, zdlouhavou a fyzicky namáhavou práci za vás nikdo neudělá. Obzvláště nepříjemné je nekonečné leštění každé šmouhy a odkapávající špinavá voda na okenní rám, parapety a podlahu. Vileda má řešení. 

Vileda přináší vysoce inovativní vysavač na skla, který vám s umýváním oken pomůže. Této práci tak porozumí dokonce i váš muž.

Vileda Windomatic - umývání oken vás začne bavit

S Vileda Windomatic stačí okna umýt běžným způsobem a potom už jen použít ruční vysavač, který odsaje všechnu špinavou vodu do integrované vodní nádržky. Tu můžete bez obav umýt i v myčce. Zůstanou jen dokonale čistá a suchá okna, bez jediné kapky na parapetu či podlaze. Díky flexibilnímu krku, který zajišťuje ten správný úhel, snadno dosáhne Windomatic také do rohů a dolních záhybů oken. Speciální dvojitá gumová lišta navíc zajistí, že okna zůstanou bez jediné šmouhy.

Kromě oken oceníte Vileda Windomatic také při čištění zrcadel, okenních rámů a dalších hladkých ploch, kterých je v domácnosti bezpočet. Na jedno nabití vyčistíte cca 20 m2 plochy.
Windomatic je nový všestranný pomocník s výsledky jako od profesionála. Více informací zjistíte na www.vileda.cz.
17.03.2015 | PR
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444