Vileda TURBO: Zatočte s nepořádkem

Velký jarní úklid hravě zvládnete s vhodně zvolenými pomocníky. Rotační třásňový mop a kbelík Vileda Turbo se šlapacím pedálem je ideálním čisticím pomocníkem pro všechny podlahy. Jeho rotační ždímač usnadňuje a urychluje úklid podlah.

Vileda představuje unikátní technologii, díky které není nutné k vyčištění podlah používat žádné chemikálie. Třásňový mop je tvořen mikrovlákny, která dokážou odstranit více než 99 % bakterií a virů* jen za pomoci vody. Hlavice mopu v trojúhelníkovém tvaru snadno vyčistí i těžko přístupné rohy, otočný 360° kloub mopu zase usnadňuje čištění míst pod nábytkem.

Kompletní sada Vileda TURBO obsahuje třásňový mop a kbelík s rotačním ždímačem a šlapacím pedálem. Díky důmyslnému rotačnímu mechanismu nepřijdete do přímého kontaktu se špinavou vodou. Stačí hlavici mopu opláchnout v napuštěném kbelíku a pak ji vyždímat ve ždímacím koši. Vlhkost rotačního mopu ovládáte sešlápnutím pedálu. Mop můžete použít na všechny tvrdé povrchy, jako jsou dlaždice, laminát a dokonce i na dřevěné podlahy.



*Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří.
04.03.2024 | PR
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 75 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444