Vileda Steam mop – hygienicky čistý domov za pár minut

Nový parní mop od Viledy – Steam mop využívá k úklidu horkou páru, která vyčistí špínu a nečistoty ze všech druhů povrchů za pár minut a to bez potřeby chemikálií.

Voda se zahřeje na potřebnou teplotu během 15 sekund a vy tak můžete začít uklízet prakticky okamžitě. Množství páry si můžete nastavit podle vašich požadavků. Hygienický mop má mycí návlek z mikrovlákna, který je vysoce absorpční a pratelný na 60°C. S Vileda Steam mopem můžete čistit všechny typy tvrdých podlah. Nebo můžete použít nástavec na koberce, abyste je mohli také pročistit a osvěžit.

Pro hygieničtější a efektivnější úklid zvolte Vileda Steam mop

  • Díky trojúhelníkovému tvaru mopu se snadno dostane do každého rohu. 
  • Nová metoda čištění horkou párou zlikviduje až 99,9 % bakterií.
Více informací na Vileda.cz.
09.04.2015
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444