Viladomy Uhříněves – nejprodávanější byty v Praze

Záruka nejnižší ceny, atraktivní lokalita, dostupnost metra, nízkopodlažní viladomy, moderní architektura, velké předzahrádky, rozlehlé terasy, vysoký standard. To jsou hlavní důvody bezkonkurenční prodejnosti projektu Viladomy Uhříněves developerské společnosti EKOSPOL a.s., do kterého se v létě příštího roku nastěhují spokojení majitelé nových bytů.

Bydlení mimo ruch velkoměsta s metrem na dosah

Městská část Praha – Uhříněves je již řadu let oblíbenou a vyhledávanou lokalitou pro bydlení. Projekt od EKOSPOL a.s. však nabízí mnohem více, než jiné projekty. Podařilo se zde výborně skloubit výhody velkoměsta s vynikající dopravní dostupností a veškerými službami v dosahu s klidnou lokalitou v zeleni mezi zástavbou rodinných domů. Tomu odpovídá i líbivá moderní architektura nízkopodlažních viladomů. Pokud někdo sní o bydlení v rodinném domě se zahradou, určitě si vybere některý z bytů v přízemí s přímým vstupem na rozlehlou předzahrádku. Neméně atraktivní jsou byty v prvním patře s balkony s nádherným výhledem a skutečnou lahůdkou jsou atraktivní byty v druhém patře s rozlehlými terasami zaručujícími naprosté soukromí.

Nejvýhodnější poměr kvality a ceny - vysoký standard a špičková kvalita bytů

EKOSPOL vždy nabízel vysoký standard již v základní ceně bez jakýchkoliv příplatků. Tento projekt to jen potvrzuje. V základním standardu jsou již obsaženy obklady a dlažby od renomovaných výrobců, vodovodní baterie nejvyšší kvality, závěsná WC, plastové vany, laminátové plovoucí podlahy, obložkové zárubně nebo strukturovaná kabeláž, díky níž si z jednoho bodu rozvedete vysokorychlostní internet a kabelovou televizi do všech obytných místností. Materiály je navíc možné vybrat v mnoha typech a barevných variantách. Vysoký je i standard zabezpečení bytů. Všechny byty mají bezpečnostní vstupní dveře a byty v přízemí dokonce bezpečnostní skla v oknech a bezpečnostní kování. O kvalitu stavby se stará zkušený tým odborníků EKOSPOL a.s., který nekompromisně kontroluje každý krok dodavatele stavby podle Kontrolního a zkušebního plánu. Takový byt pak slouží celé generace.

Nejprodávanější byty v Praze

V současné době není jiný významný developer, který se může pochlubit tak vynikající prodejností. To platí nejen pro projekt Viladomy Uhříněves, ale pro všechny projekty od EKOSPOL a.s., které v době dokončení stavby již nemohou nabídnout jediný volný byt. Dalšími projekty v atraktivních lokalitách jsou například „Viladomy u Vinořského zámku“, „Nový Park Písnice“, „Nové Měcholupy II“, „Panorama Kyje II“ a exkluzivní lokalita pro výstavbu rodinných domů „Nové Ďáblice III“.

Záruka nejnižší ceny

Toto hlavní motto společnosti EKOSPOL není reklamní trik, ale skutečnost. Je to výzva pro všechny, kdo hledají nový byt. Pokud totiž někdo přijde s výhodnější nabídkou bytů, než nabízí EKOSPOL, získá byt nejen za tuto výhodnější cenu, ale navíc ještě odměnu ve výši 50 000 Kč. A tato výzva platí nejen pro projekt Viladomy Uhříněves, ale i pro všechny další bytové projekty v nabídce EKOSPOL a.s. Po prvním prozkoumání nabídky s byty již za 1,4 mil. Kč vč. DPH je jasné, že najít výhodnější nabídku je jako hledat jehlu v kupce sena. Přesto je tato výzva natolik motivující, že již několik stovek nabídek ke srovnání EKOSPOL obdržel. A výsledek? Objektivně ani jedna nebyla výhodnější. I snaha se však cení, a tak EKOSPOL přesto některé klienty odměnil a poskytl jim finanční bonus.

EKOSPOL a.s.: Developer bez úvěrů


Pro zájemce o bydlení se v posledních měsících stala neméně důležitým faktorem při výběru bytu nejen cena a lokalita, ale také finanční stabilita developera a míra jeho zadlužení. EKOSPOL a.s. jako jeden z mála současných developerů nečerpá žádné úvěry a výstavbu financuje výhradně z vlastních zdrojů. Všichni klienti tak získávají 100% záruku dokončení výstavby bytů. Stabilitu EKOSPOL a.s. potvrzuje i nezávislé prestižní ocenění ČEKIA Stability Award za rok 2009, které EKOSPOL jako jediný český developer získal.

 Kompletní nabídku bytů a pozemků společnosti Ekospol najdete na www.ekospol.cz.
11.11.2010 | PR - Ekospol

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444