Via - něžná kráska do vaší koupelny

Objevte něžné kouzlo řady Bemeta Via. Tato designová novinka do koupelen udělá radost vytříbeným stylem a dokonalým řemeslným zpracováním.

Hledáte-li do své koupelny něco neotřelého s nádechem luxusu, pak jste právě našli poklad. Nevšední tvary koupelnových doplňků řady VIA vás upoutají svou elegancí a vkusem. Jemná zaoblenost příjemně kontrastuje s hranatým tvarem a vytváří unikátní souhru. Vysokou kvalitu zpracování kovu i skleněných částí dokládá i prodloužená záruka 12 let na tyto koupelnové doplňky.

V této designové řadě najdete širokou škálu pomocníků do koupelny - od věšáčku na ručník přes poličky až po WC štětku.

Koupelnové doplňky VIA vyrábí a dodává česká společnost BEMETA DESIGN s.r.o. Společnost vyrábí mosazné a nerezové koupelnové doplňky a také doplňky a příslušenství pro handicapované.

V nabídce BEMETA najdete mimo kolekci VIA i další designové řady, které obsahují širokou paletu doplňků, např. věšáčky, držáky toaletního papíru, wc štětky, dávkovače mýdla, držáky a poličky na ručníky a mnoho dalších. Samostatnou řadou jsou pak kosmetická zrcátka všech velikostí, sprchový program nebo hotelové vybavení.

Společnost vyrábí také příslušenství do bezbariérových koupelenHELP program. Jedná se o různé tvary a velikosti madel, opěrných a sklopných úchytů, vč. sklopných sedátek a příslušenství. Lze domluvit také atypické požadavky na míru dle potřeby zákazníka.

Značka BEMETA je oblíbená pro svou vysokou kvalitu a moderní design. I proto jsou koupelnové doplňky BEMETA dodávány významným distributorům, hobby marketům, mezinárodním firmám i koncovým uživatelům ve více jak 15 zemích světa.
05.02.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444