Veselé dětské pokoje z masivu

Děti milují barvy a hračky. V optimisticky barevném pokojíčku se jim bude dobře hrát i odpočívat. A když pokojíček doplníte o horolezecké stěny, houpačky a další zajímavé prvky, budou nadšené.

Nábytková inspirace

Inspiraci, jak vybavit dětský pokojíček, jsme tentokrát čerpali u českého výrobce nábytku ze smrkového a bukového masivu, který je známý svou vynikající kvalitou. Společnost Domestav s.r.o. nabízí největší sortiment v republice zahrnující dětský dřevěný nábytek pro předškoláky i školáky. Pokud jsou vaše ratolesti ještě malé, doporučujeme vybrat některou z postelí se zábranou, starší děti ocení spíše komfort většího lůžka bez zábrany. Velkou výhodu nábytku Domestav představuje jeho velká variabilita. Nábytkové sestavy lze dle potřeby doplňovat, anebo měnit. Variabilitu nábytku nejvíce ocení rodiče, kteří mají rádi praktické dárky, a chtějí své děti při různých příležitostech potěšit pěkným interiérovým vybavením.



Krásné barevné kombinace

Dětské pokoje Domestav zaujmou nejen svou výjimečnou kvalitou, variabilitou, ale také barevností. Chlapeckým pokojům nejvíce sluší pastelová kombinace světle zelené a tyrkysově modré, zatímco malým princeznám se bude mnohem více líbit ve společnosti dívčí růžové a fialové. Neutrální červenooranžová nachází své uplatnění zejména ve smíšených sourozeneckých pokojích. Ke všem barevným kombinacím můžete dětem do pokoje vybrat doplňky a sladit je s nápaditými úchyty komod, skříní a dalších úložných prostor.



Skvělé nápady do dětského pokoje


Domestav nabízí mnohem více než klasické vybavení do dětského pokoje, jako jsou postele, zvyšující prvky, komody, sofistikované úložné prostory, anebo židle a stoly. Největší oblibě u dětí se těší horolezecké stěny k postelím, houpačky, anebo nápadité skluzavky, které jsou vlastně takovými hračkami a nábytkem v jednom. Hitem je novinka v podobě lanového žebříku.

Doplňky pokojíček příjemně zútulní

V nabidce společnosti Domestav nechybí ani malé drobnosti, které však dokáží pokojíček neuvěřitelně zútulnit. Co takhle dětem pořídit veselý barevný věšák v podobě kočičky, anebo pestrobarevný kapsář? Vybírat lze ze široké nabídky nápaditých bytových doplňků.

Více inspirace, jak zařídit dětem krásný pokojíček z dřevěného masivu, najdete na stránkách www.domestav.cz.
27.05.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444