Venkovní žaluzie: maximální stínění, minimální údržba

Venkovní žaluzie jsou praktický pomocník. V létě stíní, v zimě zateplí. Umožňují plynulou regulaci světla, zabraňují přehřívání místností a v neposlední řadě nám pomáhají chránit život v domě před zloději a nechtěnými pohledy zvenčí. Venkovní žaluzie jsou ideálním spojením komfortu a funkčnosti.

Většina z nás potřebuje k tomu, aby usnula, absolutní ticho a tmu. Bez klidného spánku totiž trpí naše psychika i tělo. „Venkovní žaluzie nás přitom ochrání nejen před nadměrným slunečním světlem, ale po jeho západu i před světly pouličních lamp. Hravě si také poradí s hlukem od projíždějících automobilů,“ říká technický poradce František Baláš ze společnosti Climax.

Nechte žaluzie dělat svou práci. Na minutu přesně!

Díky inteligentním systémům se lamely žaluzií řídí plně automaticky. Chceme-li chránit interiér svého domova před světlem, sluneční čidlo automaticky spustí motorizované žaluzie dolů tak, aby byl v našem domově udržován svěží vzduch a aby chránil naše rostliny a nábytek před slunečními paprsky. Samozřejmě můžeme kdykoliv naše žaluzie ovládat i manuálně a přerušit automatický režim.

Podle čeho vybírat? Poraďte se s odborníky

Venkovní žaluzie Climax se přizpůsobí jakémukoliv typu budovy. Široká nabídka barev navíc umožňuje, aby žaluzie vždy perfektně ladily s okny nebo fasádou. Žaluzie se od sebe liší tvarem lamel, tedy způsobem, jakým se překrývají. Nejžádanějším typem jsou žaluzie s lamelou ve tvaru písmene C, které po vytažení nezaberou tolik místa v okenním otvoru. Technicky dokonalejší lamely vyrábí Climax ve tvaru písmene Z. Na hranách jsou opatřeny těsněním, které zajišťuje jejich dokonalé a tiché doklopení a tím i absolutní tmu.

Žaluzie Protal  
Venkovní žaluzie Protal  
Naprostou světovou špičkou je celokovová žaluzie Protal. Jedná se o samonosnou žaluzii, která nemá na rozdíl od všech ostatních žaluzií žebříček ani textilní pásku, ale řetězový ovládací systém, který je ukrytý v postranních vodících lištách. Protal má pojistku proti nežádoucímu vytažení. Je tak i výrazným bezpečnostním prvkem, který se nedá srovnávat s žádným jiným produktem na trhu stínicí techniky. Zároveň je opatřen i dalším důležitým jištěním - pojistkou proti přimáčknutí předmětu, který se může nečekaně dostat pod lamely během jejich stahování. Unikátní venkovní žaluzie Protal vyrábí na evropském trhu pouze Climax.

Více než jenom stínění

 

Bezstarostná dovolená

Vypadá to naprosto věrohodně. Ráno se vysunou žaluzie v ložnici, na noc se opět zatáhnou. Přesně tak, jak je u vás zvykem. Při odjezdu z domova stačí u žaluzií Climax
zapnout simulaci přítomnosti v domě.

Budík

Také se rádi probouzíte slunečními paprsky? Nastavte si automatické vytažení žaluzií ihned po východu slunce a nechce proniknout ranní sluníčko do vaší ložnice.

Ochrana před zraky kolemjdoucích

Díky motorickému pohonu venkovních žaluzií snadno skryjeme své soukromí před nezvanými pohledy kolemjdoucích či sousedů. Po setmění je díky uvnitř rozsvíceným světlům do domácnosti krásně vidět. Systémy vybavené slunečním čidlem automaticky zatáhnout žaluzie ihned po setmění.

Na venkovní žaluzie jsou kladeny vysoké nároky, proto bychom se při výběru měli obrátit na odborníky v oboru stínicí techniky. Climax před uvedením do prodeje každý výrobek důkladně testuje. Testy jsou nekompromisní a přináší ten nejlepší možný výsledek: špičkový sortiment a prodlouženou záruku 4 roky.
04.02.2016 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444