Venkovní rolety: pro úspory i komfort

Třicet až čtyřicet procent z celkové ztráty tepla naší domácnosti uniká okny a dveřmi. Vhodně zvolené stínění proto představuje nejen ochranu před přemírou světla či narušením našeho soukromí, ale hlavně jednu z nejlepších a nejefektivnějších zábran úniku tepla.

Existuje spousta dobrých důvodů, proč si pořídit venkovní rolety:

  • Zvyšují tepelně izolační vlastnosti okna, 
  • chrání před hlukem, před ničivými vlivy počasí 
  • a jsou nesnadnou překážkou pro zloděje. 
  • Venkovní roleta je dokonalým řešením pro kterékoli klima nebo roční období. 

Kvalitní rolety největšího českého producenta CLIMAX, vybavené čidly, samy okamžitě reagují na aktuální počasí. Při nízké venkovní teplotě se během zimních nocí automaticky spustí. Když v zimě naopak vysvitne slunce, rolety se vytáhnou, aby mohly paprsky vyhřívat interiér.

Venkovní rolety můžeme také doplnit o praktické sítě proti hmyzu, integrované přímo do roletového boxu. Vhodné je také na jednom domě kombinovat venkovní rolety s venkovními žaluziemi. Rolety se používají v pokojích, kde se spí a odpočívá, venkovní žaluzie v pokojích, kde probíhá denní běžný ruch.

CLIMAX nabízí kompletní řadu rolet, které se liší podle toho, kdy jimi budeme okno osazovat. Ať už je to během stavby nového domu, při rekonstrukci či výměně oken anebo při dodatečné instalaci. 

18.09.2017 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444