Venkovní markýzy - skvělé řešení pro horké letní dny

Trávíte rádi čas na terase nebo balkonu? Krásné chvilky letních dnů může ale snadno narušit nepříznívé počasí, jako je déšť, kroupy nebo nesnesitelné horko. Existuje však jednoduché řešení -venkovní markýzy. Nenechejte se nadále při chvílích relaxace rušit ostrými slunečními paprsky nebo deštěm a pořiďte si venkovní markýzu, která vám umožní užívat si ničím nerušené chvíle pohody navzdory horkým letním dnům i aprílovým přeháňkám.

Ideální řešení na balkon i předzahrádku

Venkovní markýzy mají širokou škálu využití. Jsou totiž vhodné nejen k zastínění odpočinkových ploch,ale také ploch užitkových, různých předzahrádek nebo výkladních skříní. Kvalitní markýza dokáže eliminovat až 95 % ostrého slunečního záření a zabránit tak nepříjemnému přehřívání v parných letních dnech. Venkovní markýzy také skvěle zastoupí pergolu.


Odolné díky kvalitní impregnaci

Společnost HZB s.r.o. nabízí pestrou škálu venkovních markýz, přičemž můžete vybírat z různých barev látek, které mohou perfektně ladit například s fasádou vašeho domu. Venkovní markýzy od HZB jsou opatřeny kvalitní impregnací, díky které je látka odolná vůči povětrnostním vlivům, zejména vůči blednutí vlivem slunečního záření. Látka si tak dlouhodobě zachovává svou sytou barvu. Impregnace také pomáhá výrazně zvýšit odolnost markýzy vůči nečistotám a plísním. Na odolnost proti plísním a trvanlivost barev markýzových látek poskytuje firma HZB až 10 let záruky.


Elektrická nebo ruční verze?

Venkovní markýzy existují v několika variantách provedení. Zvolit si proto můžete markýzy výsuvné, kazetové, kloubové, svislé, boční nebo třeba sklopné, které se nejčastěji využívají pro zastínění velkých prosklených ploch. Dle vašeho gusta si také můžete vybrat způsob ovládání markýzy, a to buď ručně pomocí kličky nebo automaticky pomocí elektropohonu. Elektrické ovládání je pak navíc nejen pohodlné, ale i praktické. Ovládání totiž může být opatřeno speciálním čidlem na světlo/vítr, díky kterému se markýza večer nebo při silném větru sama zatáhne. V případě zájmu o montáž venkovní markýzy můžete přímo kontaktovat společnost HZB s.r.o., která vám se vším ochotně poradí a pomůže.

11.06.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444