Venkovní gril do každé rodiny

Sychravé počasí nás ne a ne opustit a letošní jaro je oproti minulým rokům poměrně chladné. O to více se zajisté většina z nás těší na horké letní dny, které se neobejdou bez orosené sklenice piva a nějaké té pochoutky z grilu. Letošní léto tak bude ve znamení grilování!

Chceme vám představit český výrobek, kterým je stavebnicový multifunkční gril. Je jednoduše a rychle sestavitelný a na jeho montáž či demontáž nepotřebujete žádné nářadí. Na zimu ho snadno uskladníte, protože po rozložení na díly má kompaktní rozměry (47 x 32 x 14 cm a hmotnost od 12 do 26 kilogramů), to záleží na tom, jaký typ grilu si vyberete. Zvolit si lze třeba jen jednu ze čtyř možných funkcí, které můžete vzájemně kombinovat, a to jsou: lávový kámen, mřížku, špízové jehly i otočný rožeň s motorkem - takzvaný gril na kuře. Existuje možnost mít v grilu vlastní topeniště, nebo lze grilovat přímo nad ohništěm. Gril je určen všem milovníkům grilování a přípravy masa i bezmasých jídel na ohni. V topeništi grilu můžete zatopit kromě dřeva také dřevěným uhlím nebo grilovacími briketami.



Gril představované značky GRILMEN má více variant využití - můžete ho postavit na zahradu nebo terasu, kde zabere opravdu velmi málo místa. Vzít ho můžete do auta a užívat si grilování pod stanem nebo kdekoli na dovolené, výletě či na chalupě. Připravíte na něm steaky, hamburgery, i zeleninu a funkce otočného grilu vám umožní připravit si také celé kuře, gyros, kebab nebo malou kýtu. 

Gril na kuře má samostatný bytelný rám, do kterého je vložen otočný grilovací rožeň se dvěma odnímatelnými fixačními kotouči a čtyřmi pomocnými jehlami pro pevné zajištění masa. Na konci rožně je připojen motorek grilu. Pokud nemáte možnost připojit motorek do elektrické sítě, můžete si doobjednat kliku na ruční pohon, která sice nenabízí zdaleka takové pohodlí, ale zase vás vrátí do starých časů. Klika má jednu nespornou výhodu: Když v letním parnu přijde bouřka, tak vás nerozhodí výpadek elektřiny a můžete vesele grilovat dál. Motorek má pod sebou v rámu odnímatelnou ochranu proti žáru z ohně a snese zátěž až 15kg. 

Rám otočného grilovacího rožně na kuře je vsazen do základny grilu, která má polohovatelné nohy, abyste měli možnost měnit výšku grilu nad ohništěm. Výšku grilu si lze při objednání také vybrat, pokud se nechcete ke grilu ohýbat. Další praktickou pomůckou tohoto stavebnicového grilu na kuře jsou kryty proti větru. Pomocí tří samostatných krycích plechů snadno uzavřete zadní a boční strany grilu a při poryvech větru vám nebude utíkat teplo a spotřebujete méně paliva. Výhodou je i to, že části grilu na kuře přicházející do styku s potravinami, jsou z nerezové oceli a můžete je umýt v myčce. 



Jasným benefitem grilu GRILMEN je možnost pořízení si i dalších funkcí pro grilování. Grilovací kámen jednoduše zasadíte do rámu a za pár minut máte šťavnaté steaky i malé kousky zeleniny ve zdravém provedení. Jste-li milovníkem starých časů a nedokážete si grilování představit bez „vymalované“ mřížky na mase, jen vsadíte do rámu grilovací mřížku. Nebo si připravte báječné špízy dle vlastní chuti a opečte si je na špízových jehlách, pro které jsou v základně grilu připravené speciální zářezy, díky kterým se jehly v grilu neprotáčí a špízy můžete jednoduše otáčet o 90 ° a dosáhnout tak rovnoměrného propečení ze všech stran.

Ať se rozhodnete tak či onak, gril GRILMEN vám bude sloužit po celý život a oceníte jeho multifunkčnost a možnost vzít ho kamkoli.
29.04.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444