Veletrh FOR DECOR & HOME - přehlídka originálních dekorací a bytových doplňků

Ilustrační foto

Ilustrační foto

Inspirace nejen vánoční

Kontraktační veletrh dekorací, skla, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME je tradičním místem, kde se představují aktuální trendy i poctivá řemeslná tvorba a v případě podzimních ročníků i podoba nastávajících vánočních svátků. Letos se uskuteční v PVA EXPO PRAHA ve dnech 2. až 4. září 2021 a opět bude přehlídkou nejvýznamnějších značek oboru.

Raný podzim je dokonalým načasováním pro představení podoby blížících se vánočních svátků, a tedy pro nabídku zboží pro obchodníky právě pro toto období. Jak avizují odborníci, letošní Vánoce se navrátí k tradicím, přírodě a našim kořenům. Podle profesionálního floristy Petra Sikory však nepřijdeme o moderní vliv, jednoduché tvary nebo střídmé dekory. Do popředí se letos dostávají přírodní materiály jako dřevo nebo sklo.

Nazdobené (nejen) svátky

Jedním z nejvýraznějších vánočních atributů jsou bezpochyby ozdoby, bez kterých by svátky nebyly úplné. Svou produktovou řadu představí na veletrhu FOR DECOR & HOME například výrobní družstvo Slezská tvorba, která vyrábí skleněné, ručně malované ozdoby už od roku 1951. Vánoční ozdoby jsou nabízeny v širokém spektru tvarů, motivů, barev a dekorů. Jak pracovníci firmy slibují, každá ozdoba je ručně zpracovaný originál – druhou naprosto stejnou nenajdete.

Kvalitní českou ruční práci představí v Letňanech také Manufaktura Vála, která se už přes tři desetiletí věnuje výrobě svíček. Produkuje svíčky lité, z kvalitního materiálu s bezpečnostním certifikátem, nabízí mnoho velikostí, barevných odstínů i vůní. Sortiment bude nejen pro vánoční dekorace, ale také pro interiérové solitéry, exteriérové použití nebo třeba výrobky vhodné jako krásný a hodnotný dárek.
 
Nejen o Vánocích ale bude zářijový veletrh. Mezi vystavovateli se objeví například i společnost Myris Trade zaměřená na nabídku kvalitních a originálních rukodělných výrobků, dárků, dekorací a bytových doplňků především ze Španělska, Itálie a Indie. Řada těchto výrobků je zhotovena na zakázku a má proto zcela ojedinělý design. Pro maloobchodní partnery vybírá firma u zahraničních výrobců především takové zboží, které vyniká krásou a ušlechtilostí materiálu, precizním rukodělným zpracováním, unikátním designem a současně cenou přístupnou pro český trh. Jednou ze stěžejních komodit společnosti jsou nefunkční repliky palných a sečných historických zbraní, které dováží ze zemí jejich tradiční výroby, tedy ze Španělska, Itálie a Indie.

Hojně zastoupené budou na veletrhu i firmy z ostatních oborů. Aktuální informace a podrobnosti o veletrhu je možné sledovat na webu www.fordecor.cz.
 
Partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.
30.08.2021 | Tisková zpráva
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444