Veget s křeslem WEGETT

Máte chuť po příchodu domů z práce nebo ze školy sebou "praštit" a užívat si slastný "veget"? V takové touze nejste sami: Aktivitou nabité, rušné a namáhavé dny, které dnes mnoho lidí zažívá, vyvolávají potřebu zařídit si domov jako místo určené především k odpočinku. Proto je dnes také v centru pozornosti designérů a výrobců nábytek s odpočivnou funkcí. Postele, pohovky, oblíbené chaise longue neboli "dlouhé židle", křesla i křesílka patří k těm prvkům bydlení, které nabývají na významu.

Jednu z možností jak trávit svůj "veget" přináší svým zákazníkům WEGETT® -  zakázkový výrobce křesel stejnojmenné značky. Mladá firma nabízí ručně šitá křesla, jejichž náplň tvoří pouze polystyrénové kuličky. "Povýšili jsme sedací pytle na křesla," říkají o sobě tvůrci nápadu, jehož výsledná podoba se zrodila po mnoha měsících vymýšlení a zkoušení. Křeslo s ochrannou známkou WEGETT® vzniklo postupným obměňováním „klasické hrušky“, než dostalo jedinečný tvar, jehož pohodlí si dnes už užívají stovky spokojených zákazníků.

 
Křesla jsou vyrobena bez použití pevné vnitřní konstrukce. Náplní není žádný polystyrenový odpad, který se sesedí až do úplného zmizení, jde o polystyrénové kuličky nejvyšší kvality s minimální kompresí, které se přesouvají podle zátěže a křeslo se tvaruje tak, jak to vyhovuje tělu, které v něm spočívá.

Povrchový materiál umožňuje používat tato křesla nejen v interiéru ale i v exteriéru, bez obav v nich mohou odpočívat také alergici, jsou snadno omyvatelná a nepropouštějí vodu. Jsou lehká, snadno se s nimi manipuluje (pro usnadnění jsou opatřena speciálními poutky) a jejich jednoduchý design nenaruší žádný interiér, jeho jedinečnost může naopak každý interiér zajímavě dotvořit, omladit a dodat mu na neotřelosti. Dobře se hodí pro větší stylové interiéry jako kluby, kavárny, čajovny aj. Existují i ve variantě o rozměrech vhodných pro děti a jsou tedy vhodným doplňkem jak do dětských pokojů, tak do dětských koutků nebo mateřských škol.

Křesla WEGETT® se vyrábějí na zakázku a jsou perfektně zpracovaná. Na internetových stránkách firmy si můžete vybrat z několika základních barevných variací a dvou základních velikostí. Můžete si ale i vymýšlet: k dispozici máte paletu 21 barev a jejich kombinací. Výrobce je schopen přizpůsobit speciálním požadavkům i velikost. Pokud jde o pocit pohodlí, křeslo lze individuálním přáním zákazníka přizpůsobit vcelku jednoduchým způsobem - odsypáním nebo přisypáním  - a jeho designér David Sadovský doporučuje: "Čím je křeslo prázdnější, tím je pohodlnější". Zadávat můžete zkusit i různě pozměněné technicky proveditelné tvary křesel a sedacích pytlů.

 

bydlinek

Odpočinek pro čtyřnohé přátele
Bydlínek také rád odpočívá a říká, že nejlépe umějí odpočívat psi. Všimli jste si také, jak dokonale se jejich těla uvolní, když se ve svém pelíšku, anebo vlastně kdekoli se jim právě zlíbí, pohodlně natáhnou? I jim by se určitě relaxace na polštáři s kuličkovou náplní náramně zamlouvala. Žádný problém to není. Jak Bydlínek s potěšením zjistil, u firmy WEGETT® si lze objednat i jedinečný pelech pro psa.

20.06.2006 | sm - redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444