Ve víru relaxace

Co vše nám přináší možnost mít doma vlastní vířivou vanu? To je otázka, na kterou nalézá odpověď čím dál více lidí. V České republice se totiž vířivé vany na terasu a vířivé vany na zahradu stávají opravdovým hitem. Nejen že působí skutečně luxusním dojmem, ale také jsou přínosné pro naše fyzické zdraví a mentální pohodu!

Vířivé vany, které jsou v dnešní době nabízeny jsou určeny nejen do exteriéru, ale také je možné je zabudovat do interiéru. Tím pádem si můžete vířivku zakomponovat například do zimní zahrady nebo do relaxační části vašeho domu. Pokud se ale raději koupete venku, velice dobrou zprávou pro vás je, že se vířivky mohou zanechat v provozu i přes zimu. Co je lepšího než si po dlouhém zimním dni sednout do rozehřáté vířivé vany a nechat si tryskami namasírovat unavené svalstvo? O čistotu i teplotu vody se postarají kvalitní termokryty, které vodu i v zimě udržují krásně teplou. Říkáte si, že nevíte kam byste vaši vířivku dali? Je to jednoduché – kamkoliv na rovný zpevněný povrch, nejlépe na pevnou terasu nebo betonovou či dřevěnou rovnou plochu.  Základem je ovšem soukromí. Vířivky by se měly situovat do klidných a očima cizích lidí nerušených zón vašeho domova, abyste se mohli bez starostí uvolnit a užít si svoji chvíli klidu.

Vířivé vany se stávají  hitem i z důvodu, že jsou velkým přínosem pro zdraví a celkovou pohodu člověka. Díky masážnímu systému Jumbo Jet System si můžete dopřávat intenzivní masáž, která se postará o promasírování unavených partií. Největší novinkou jsou 3D trysky, které vás proudem namasírují ze všech úhlů a tak dochází k co nejvyšší efektivitě masáže. Tyto trysky jsou také správnou volbou pro pulzní a tlakovou masáž. Pulzní masáž je známa pro své detoxikační účinky a hloubková tlaková masáž na principu masírování daných bodů na těle zbavuje tělo bolesti, napětí, ale také například migrén.  Již dlouhou dobu je známo, že teplá voda v kombinaci s proudem napomáhá celkové relaxaci a uvolnění nejen těla, ale také mysli. Proto se vám při takové koupeli často mnohem lépe přemýšlí. Vířivky jsou navrhovány tak, aby z nich jejich uživatel měl co největší požitek, ale I užitek. Zkrátka je to investice, za kterou budete rádi každým dnem víc a víc.
 
 
Vířivka není pouze funkčním doplňkem vašeho domova, ale také estetickým. Díky široké škále nabídky obložení se vířivá vana stane také příjemným doplňkem pro váš interiér, zahradu, či terasu. Obložení se dá nakombinovat v různých barvách a odstínech tak, aby bylo vše k vaší spokojenosti. Velice zajímavým prvkem jsou také mozaiky, které se daji do estetického vzhledu zakomponovat. U vzhledu to ale nekončí. V dnešní době se vířivky pyšní spoustou doplňků jako je WiFi, ovládání vany pomocí aplikace v telefonu, osvětlení trysek nebo například aromaterapie.
 
 
Věříme, že každý člen rodiny či host si na vířivé vaně najde to své a odpočinek ve vířivé vaně se stane vaší nejoblíbenější formou relaxace jak v zimě, tak v létě. Pokud se nacházíte mimo hlavní město Prahu, vířivky můžete zakoupit také v Ostravě.  Společnost SPA STUDIO je také jediným výhradním dovozcem Canadian Spa International® do Evropské unie. Doporučujeme navštívit značkový showroom v Praze, Ostravě nebo Mladé Boleslavi a zblízka se seznámit s nejoblíbenějšími modely a barvami, které jsou připraveny vždy v živé expozici k osobnímu vyzkoušení.
11.09.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444