Ve stínu screenových rolet si užijete ten skutečný relax

Také vás při posezení na vaší terase, pergole nebo na balkóně nepříjemně oslňuje sluníčko? Zejména když se sklání k obzoru, nezachrání vás mnohdy před přímými paprsky ani markýza. Řešení je naštěstí velice jednoduché. Screenové rolety PAVON vás tohoto problému zbaví a pomohou vám maximálně si užít chvíle odpočinku.

Nejvíce kritickou denní dobou bývá dopoledne a pozdní odpoledne, kdy je slunce nízko a svítí tak pod šikmým úhlem. Mnohdy vám tak znemožní příjemné posezení na celé ploše terasy nebo pergoly a namísto kýženého odpočinku ve stínu se musíte přesouvat a schovávat před sluncem nebo dokonce utéct do domu.
 

Řekněte si dost!

Screenové rolety od Pavonu odstíní až 90% slunečního záření, zabrání oslnění a odrazí tak i velkou část tepla. Výsledkem je přímo dokonalý relax, při kterém si můžete dopřát jen tolik slunce, kolik skutečně budete chtít.
 
 
Pro účelné zastínění vaší terasy, pergoly, altánu, ale i zimní zahrady nebo balkónu můžete použít jednoduché a efektivní řešení – roletu ESPIRAL. ESPIRAL je pružinová roleta na duralovém samotoči. Ovládá se ručně za plastové madlo nebo za spodní zátěžovou trubku, kterou je možné opatřit půlkruhovým výsekem. Aretuje se do bočních nebo čelních háčků. Rolety Espiral můžete použít jak pro svislé, šikmé tak i vodorovné sluneční clony. Rádi byste roletu schovali do kazety? Ani to není problém, snadno ji lze doplnit o hliníkový kryt.
 
 
Rolety jsou vyráběny na zakázku z vysoce kvalitních screenových materiálů Screen Pro, které jsou vhodné pro použití i v exteriéru a jsou odolné vůči běžným vlivům venkovního prostředí.

K hlavním přednostem screenových materiálů patří zejména jejich schopnost příjemně rozptýlit sluneční svit a efektivně tak zabránit nežádoucímu oslnění sluncem. Navíc dokáží i skvěle odrážet teplo, přičemž se nemusíte bát o svůj výhled. Materiály Screen Pro jsou průhledné, při posezení budete tedy zároveň ochránění před sluncem, ale i nadále zůstanete v kontaktu s vaší zahradou. Výhled, který si naplno užijete, bude o to příjemnější.
 
 
Rolety Espiral jsou vyráběny přímo na míru podle požadavků zákazníka. Běžně dosahují maximálních rozměrů 250 x 250 cm, ale lze vyrobit i větší. Pokud tedy potřebujete speciální řešení, nechte si poradit od odborníků společnosti Dřevoterm.
 
bydlinek
Víte, že ...
Screenové rolety jsou naprosto skvělé i pro pracovny nebo kanceláře? Přiměřeně přistíní pro práci na PC, ale nezničí váš výhled ven.
95% roletových a stínicích systémů můžete ovládat pouhým stiskem jednoho tlačítka? Dopřejte si maximální pohodlí s automatizacemi MOTORA!
Pro zimní zahrady jsou velmi oblíbené skládané roletky plisé. Důvod je jednoduchý, jsou krásné i praktické … přesvědčte se sami!

Kompletní nabídku najdete na www.pavon.cz.
14.06.2018 | PR
  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444