Vchodové dveře s exkluzivní výplní - každý kus originál

Firma VP trend v těchto dnech uvádí na trh novou exkluzivní řadu dveřních výplní pod označením "A“. Výplně navrhl designér Martin Lubas, který kladl důraz na moderní vzhled, jednoduchost a eleganci.

V době, kdy vchodové dveře od různých výrobců často vypadají jedny jako druhé, se firma VP trend rozhodla ještě výrazněji než doposud vykročit svou vlastní cestou.

Všechny výplně jsou navrženy tak, že mohou být použity buď jako překryvné (překrývající dveřní křídlo), nebo jako vsazované a to do plastových i hliníkových vchodových dveří.

Odolný hliník

Vnější pohledovou stranu dveřních výplní vždy tvoří 2mm silná hliníková deska potažená dekorovou, nebo dřevodekorovou fólií, případně lakovaná RAL barvou. Vnitřní stranu – v závislosti na přání zákazníka resp. dle určení výplně – tvoří foliovaná, nebo lakovaná deska hliníková, popř. foliovaná, nebo probarvená deska plastová (ABS). Jádro výplně tvoří extrudovaný polystyren (XPS), který zajišťuje výbornou tepelnou izolaci. Použitím hliníkového plechu na vnější straně výplně u překryvné i vsazované varianty je technicky zcela vyloučeno riziko prohýbání či zvlnění vlivem mrazu, tepla, vlhkosti atd.

Základní nabídka foliovaných dekorů a dřevodekorů pro vnější i vnitřní stranu výplní řady "A" odpovídá nabídce firmy VP trend pro ostatní modelové řady výplní, tedy zahrnuje 28 (dřevo)dekorů. Toto číslo ale není konečné, desítky dalších lze dodat po dohodě. Mimo to je samozřejmě k dispozici plný sortiment lakovaných RAL-barev.
 

Kamenná dýha

Kamenná dýha o tloušťce 1,0 – 2,0 mm je vyrobena z pravého kamene. Její pevnost zajišťuje podklad z polyesterové pryskyřice a skelného vlákna. Proměnlivé barvy a neopracovaný povrch jednotlivých vrstev činí z každého listu kamenné dýhy unikát s originálním neopakovatelným vzhledem.
 

Nerezové nýty

Nýtované spoje se používaly již v době bronzové a do poloviny 20. století byl nýt využíván jako jeden z hlavních spojovacích materiálů pro ocelové konstrukce mostů, skeletů budov, lokomotiv a lodí. V návrzích našich výplní funguje nýtovaný spoj především jako dekorativní prvek, zároveň ale dodává spojům také vyšší pevnost. Nerezová ocel použitá u nýtů a lišt pak zaručuje jejich vzhledovou stálost i při jejich vystavení povětrnostním vlivům.
Společnost VP trend s.r.o. jsme navštívili i na Stavebních veletrzích Brno. Podívejte se na video.
03.10.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444