Váš domov pod dohledem a v bezpečí, i když jste kilometry daleko

Určitě znáte ten pocit nejistoty, když opouštíte dveře svého domova, a doufáte, že jste vše dobře uzamkli a Váš domov bude v bezpečí po celou dobu, co jste pryč. Jenže doufat občas úplně nestačí, zejména v otázce zabezpečení svého domova, a proto je lepší se spolehnout na jistotu.

Tou může být právě chytrý zabezpečovací systém iGET SECURITY M4, se kterým můžete mít přehled o tom, co se u Vás doma zrovna děje i z opačné strany zeměkoule, anebo s ním ovládat na dálku třeba zásuvky v domě. Pojďme se podívat, v čem všem je tento zabezpečovací systém výjimečný a jak Vás může ušetřit spousty starostí.
 

Co to iGET SECURITY M4 vlastně je?

Zabezpečovací systém iGET SECURITY M4 je chytrý bezdrátový alarm, který se hodí pro zabezpečení domů a bytů, ale i obchodů či úřadů. Je vybavený bezdrátovými detektory pohybu a zajištění dveří a oken, které lze rozšířit až o 20 typů příslušenství jako jsou IP kamery, řízené zásuvky či detektory kouře, vody, plynu a další. A protože je alarm připojený k internetu, vše lze pomocí aplikace sledovat a ovládat na dálku přes telefon.
 
 

Jak to funguje?

Chytrý alarm iGET SECURITY M4 se skládá z hlavní jednotky, která je zapojená do zásuvky, ale má také vlastní záložní baterii s výdrží až 8 hodin pro případ výpadku proudu. Hlavní jednotka je také připojena k internetu pomocí WiFi nebo Ethernet konektoru a při poplachu umí také zaslat SMS zprávu pomocí GSM modulu. K hlavní jednotce jsou bezdrátově připojené detektory pohybu, senzory pro dveře a okna a případně další příslušenství. Všechny připojené detektory, senzory a kamery mají dosah až 80 m, některé dokonce i 200 m, a jsou napájené bateriemi s vysokou výdrží až 2 roky. Pokud bude baterie docházet, chytrá aplikace iGET SECURITY M4 ve Vašem telefonu Vám to včas oznámí. Jakmile se u Vás doma stane něco nečekaného, spustí se u Vás doma siréna hlasitá 100 dB a alarm Vás okamžitě upozorní přes aplikaci v telefonu a zašle Vám SMS zprávu. V případě, že máte k iGET SECURITY M4 připojené také kamery, v případě poplachu s Vámi ihned sdílí pomocí aplikace aktuální video. Samotný systém je pak chráněný proti sabotáži, takže pokud by jej chtěl někdo napadnout, také vyvolá poplach.
 
 

A jak se to tedy ovládá?

Úplně jednoduše, a to až čtyřmi způsoby. Buď lze použít bezdrátovou klíčenku, která funguje jako dálkový ovladač alarmu, využít lze také přiloženou bezdrátovou klávesnici, RFID čip, anebo chytrou aplikaci, kterou může mít v telefonu každý člen rodiny. Aplikace iGET M4 je určená pro Android i iOS, takže si rozumí s každým chytrým telefonem, který pak stačí jen připojit k WiFI nebo 3G/4G mobilní síti a můžete na dálku z každého koutu světa svůj alarm aktivovat, deaktivovat, sledovat online video, co se u vás doma zrovna děje, nebo se podívat na nahrané záznamy z kamer a fotografie. Výhodou je také možnost založení více uživatelských účtů ve 3 stupních podle práv k nastavení a ovládání alarmu.
 
 

Musím s instalací čekat na technika?

Že si budete muset zvát domů technika, aby Vám alarm nainstaloval, a čekat, až na Vás bude mít čas, toho se obávat nemusíte. Alarm iGET SECURITY M4 i jeho příslušenství je navržené tak, aby je bylo možné nainstalovat co nejjednodušším způsobem, které zvládne opravdu každý. Díky bezdrátovému přenosu je jeho instalace i přidání dalších detektorů opravdu jen otázkou několika minut.
 

O co můžu iGET SECURITY M4 rozšířit?

Kromě detektoru pohybu a senzoru pro okna a dveře, které jsou součástí setu iGET SECURITY M4, můžete alarm doplnit o další detektory a kamery, které Vám pomůžou plně chránit Váš domov. Pro sledování aktuální situace u Vás doma je vhodná vnitřní rotační IP kamera. Pokud máte plynové spotřebiče, určitě se hodí detektor plynu a v každé domácnosti by jistě neměl chybět detektor vody, kouře či oxidu uhelnatého. Pokud byste chtěli ovládat na dálku i spotřebiče, určitě uvítáte 230V řízené zásuvky, které lze na dálku nejen vypnout a zapnout, ale nastavit na nich také časovač pro spuštění.
 
 

A v čem je iGET SECURITY M4 jiný?

Zabezpečovací systém iGET SECURITY M4 vyniká zejména svou snadnou instalací, ale také obsluhou, která je možná opravdu z každého koutu světa, stačí jen připojení k internetu. Kromě toho je plně automatický, což znamená, že si veškeré aktualizace nahrává úplně sám a vy nemusíte na nic myslet. A proč je nazýván chytrým alarmem? Protože disponuje tzv. Smart inteligencí, díky které lze nastavit automatické funkce na daný okamžik nebo je navázat na aktuální dění a to vše i vzdáleně.

Jak je vidět, chytrý alarm iGET SECURITY M4 je opravdu komplexní řešení pro zabezpečení Vaší domácnosti, které lze vždy podle potřeby ještě rozšířit o další senzory, detektory a kamery. Svým ovládáním na dálku, komunikací přes internet a inteligencí, co se funkcí týče, je vskutku převratným zabezpečovacím systémem, který ochrání Vaši domácnost a zajistí Vám klidné spaní, když jste zrovna pryč.
 
S e-shopem T.S.Bohemia je pro vás připravena sleva 10% na alarm iGET SECURITY M4 a jeho veškeré příslušenství - stačí při objednávce u T.S.Bohemia zadat kód 10IGET2019. Sleva platí do 30. června 2019.
05.04.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444