Variabilní interiérová roleta LARRA

Novinkou v nabídce interiérové stínicí techniky společnosti ISOTRA je od letošního září zcela nový typ rolety s názvem LARRA. Originální design byl vyvinut na zakázku a díky širokému výběru lišt i dekorů látek si můžete sestavit roletu přímo na míru.

Domov je místem, kde se chceme cítit v bezpečí a prožívat své intimní chvilky soukromí. Design rolety Larra vyjadřuje tyto pocity svými přirozeně zaoblenými a vlnitými tvary, které nejčastěji vídáme v přírodě a moderní architektuře. Larra prezentuje nadčasový design, který v kombinaci s vybranou látkou zpříjemní Vaše pocity v interiéru a dotvoří útulnou atmosféru Vaší domácnosti.

Estetický vzhled interiérové rolety Larra z dílny ISOTRA vytvořil designér Miroslavo (rodné jméno Miroslav Stibůrek). Miroslavo je český designér, fotograf a umělec, známý svou nekončící zvědavostí a horečně vynalézavou představivostí. Je držitel dvou světových ocenění za design (udělené Mezinárodní Akademií Designu a soutěží A´Design Award & Competition) a jeho tvorba je vystavovaná po celém světě.

Variabilita provedení

Vzhledem k možnosti kombinace pěti tvarů spodní lišty, pěti provedení horního profilu a volby samotné látky (včetně látek den - noc), může zákazník popustit uzdu fantazii a poskládat si vlastní roletu jako stvořenou pro jeho interiér.
 
Roleta je vhodná na plastová okna, hliníková okna či eurookna s možností montáže do okenního otvoru (na strop) nebo před okenní otvor (do stěny). Provedení horního profilu umožňuje uchycení pomocí držáků, pomocí držáků s montážním profilem nebo s krycím boxem. Do boxu lze umístit více rolet najednou a ještě více tak rozšířit možnosti využití.

Ovládání rolet lze realizovat buď manuálně nebo motorově, pomocí tlačítka či dálkového ovladače.
 

Varianty provedení

 

Horní lišta

 

Dolní lišta

 
 
Více informací o nové roletě LARA najdete na www.isotra.cz/latkova-roleta-larra.
21.09.2018 | PR
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444