Vánoční tip: Smartdeco - české sedací vaky, co vydrží

Hledáte tip na vánoční dárek pro vaše děti? Jistě je potěší stylový sedací vak, ve kterém si mohou číst, učit se nebo jen tak odpočívat.

Smartdeco - český výrobce sedacích vaků a doplňků do interiéru i exteriéru šije sedací vaky ručně a výhradně z českých materiálů. Všechny produkty mají nepromokavou úpravu, jsou velice odolné a snadno se udržují.

Sedací vak jako multifunkční doplněk, který by neměl chybět v žádném dětském pokoji

Děti milují sedací vaky. Rády na nich dovádí, skáčou, ale také v nich odpočívají, hrají si nebo se učí. Letos, kdy děti tráví doma více času než kdy jindy, je ideálním vánočním dárkem právě sedací vak, který nahradí nepohodlnou židli, na které se dítě hrbí a ničí si záda. Sedací vaky Smartdeco jsou ergonomické, a proto v nich děti mohou trávit hodiny, aniž by to škodilo jejich páteři.
 

Při výběru sedacího vaku je důležité zvážit několik faktorů

  • tvar - Kdo bude vak užívat a k čemu?
  • materiál - Jak se vak čistí a co vše vydrží?
  • náplň - Lze vak doplňovat novou náplní?
  • design - Kolekce nebo originální vak, jaký nemá nikdo jiný?
  • cena - Kvalita, co vydrží, nebo levný šusťák, co se hned rozpadne?

 

Nevíte, jak vybrat sedací vak? Nechte si poradit ve Smartdeco 

Společnost Smartdeco se specializuje na výrobu sedacích vaků na míru. Na odolnou látku dokážou natisknout jakýkoliv vzor či design. Každý může vybírat z bohaté nabídky vzorů, a pokud přesto budete chtít jiný design, stačí firmě sdělit vaše přání. Smartdeco umí vytvořit vak podle vašich představ a stylu vašeho interiéru. Co například dítěti věnovat opravdu něco originálního? Nechte na vak natisknout jeho jméno. Písmo, velikost, umístění i styl je pouze na vás.

Smartdeco nabízí dětské velikosti vaků i standardní pro větší děti a dospělé. Sedací vaky Smartdeco jsou precizně zpracovány, vyrobeny z kvaliltních materiálů, jsou praktické a pohodlné především. 

 

Smartdeco doplňky 

Smartdeco vyrábí také další praktické doplňky do dětských pokojíčků i na zahradu. Například nabízí praktické nepromokavé teepee vhodné jak domů, tak na zahradu. Teepee je vybaveno odnímatelnou vypolstrovanou podsadou. Praktickým doplňkem je také koš na hračky nebo polštářek.

Rodiče batolat potěší velká vypolstrovaná deka na hraní. Děti se na ní učí první pohyby, aniž by se uhodily o tvrdou podlahu. Deka je díky voděodolné úpravě vhodná i do exteriéru, a tak je její využití velmi široké - například jako piknik deka na zahradě či terase.



Všechny tyto doplňky včetně sedacího vaku lze sladit do jednoho designu jako set.
 
Dopřejte letos vašim ratolestem k vánocům dárek, který je nejen potěší, ale i ozdobí jejich pokojíček. Více na https://www.smartdeco.cz/.
17.11.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444