Vánoční světýlka? Smarty.cz vás v tom nenechá

Blíží se Vánoce a vy přemýšlíte nad novou Smart vychytávkou? Osvětlení Twinkly vás naladí do vánoční atmosféry během vteřiny.

K Vánocům světýlka patří stejně neoddělitelně jako dárky, svařené víno a jedlové větve. Nabídka je široká a každý rodinný příslušník má svůj názor, jak by měla výzdoba vypadat. Někdo má rád spíše decentní a jednoduchou variantu. Pro jiné zas Vánoce bez barevných světýlek a velkolepé, téměř až kýčovité, výzdoby nejsou ono. Skvělým východiskem pro oba póly jsou světýlka Twinkly, které můžete pořídit na Smarty.cz.
 

Barvy a efekty na míru náladě a příležitosti

U světýlek Twinkly je možnost výběru z mnoha schémat. Nastavit je možné intenzitu, styl blikání a barvu. Aplikace umožňuje přizpůsobení barvy a svítivosti plně dle vašich představ. Pokud je tedy někdo kreativní duše a nevybere si ze široké nabídky schémat, může si přidat vlastní.
 
Stačí zacílit fotoaparát na naaranžovaná světélka a data o pozici jednotlivých světel se přenesou do aplikace. Poté už se můžete pustit do šperkování. Pouhým tahem prstu po obrazovce je možné nastavit oblast pro preferovanou barvu a styl svícení. Během vteřiny světýlka Twinkly vykouzlí domácí pohodu a obdiv přátel a rodiny je zaručen.

Žárovičky je možné spárovat i s dalšími světýlky od Twinkly, které najdete na Smarty.cz. Celá výzdoba domácnosti a zahrady tak bude společně vytvářet nepřekonatelnou atmosféru.

 

Brilantnost technického provedení

Už první generace Twinkly patřila ke špičkám na trhu. Druhá generace Twinkly ji však ještě překonává. Pyšní se dvoujádrovým procesorem, který povznesl výstupní výkon čtyřnásobně oproti svému předchůdci. Kromě Wi-Fi je možné ke spárování využít i Bluetooth. Vylepšená je také ochrana před nepřízní počasí. To je v zimě, kdy může kdykoli přijít sníh, naprosto zásadní.
 
Zamilovali jste se do osvětlení Twinkly a teď už jen řešíte, které vybrat? Smarty.cz nabízí tři typy dle barevného spektra. Multi-color reprezentuje široké barevné spektrum. Gold edition potěší oko milovníků tradičních vánočních barev – chladně ledové až hřejivě jantarové. Special edition v sobě kloubí možnosti multi-color spektra i gold edition. Geniální řešení pro ty, kteří nechtějí dělat kompromisy!

05.12.2022 | PR
  • Smarty.cz

    E-shop smarty.cz patří do skupiny Smarty, založené podnikatelem Petrem Syrůčkem. Do skupiny krom e-shopu smarty.cz patří také největší český prémiový prodejce značky Apple iWant. E-shop smarty.cz se kromě nabídky komplexního portfolia telco & IT & smart elektroniky zaměřuje také na celorepublikovou obsluhu B2B zákazníků všech velikostí a poskytování IT služeb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444