Vánoční osvětlení rodinného domu

Zatímco se u nás ještě před několika lety individuální světelná vánoční výzdoba týkala většinou jen interiérů, dnes můžeme vidět zvenčí osvětlené domy a zahrady stále častěji. Tak jako vše v bydlení, také vánoční osvětlení odráží osobní vkus a životní styl jejich majitelů.

Jsou domácnosti, které ctí střídmost v duchu hesla – méně znamená více. Vedle střízlivé elegance se však v současných trendech prosazuje i bohatá zdobnost a řada domácností nechce ani ve vánoční výzdobě zůstat pozadu. Při rozhodování o charakteru světelné výzdoby je rozhodně na místě respektovat  architekturu domu, tak aby se sváteční osvětlení stalo její součástí.
Často je vánoční osvětlení dílem nadšených amatérů. Nejjednodušším způsobem  je zakoupení vybraného materiálu a následná instalace svépomocí. Nejběžnejší světelné prvky lze objednat prostřednictvím internetu ve formě světelných krápníků. Nejprodávanější vánoční osvětlení stromu lze napojovat až do 200m. Všechny světelné prvky jsou zapojeny na jeden konektorový systém EASY FIX, takže vánoční osvětlení celého domu se řeší z jediné zásuvky elektrické energie.
 
Vánoční osvětlení je možné objednat prostřednictvím eshopu www.LED-svetla.cz nebo prostřednictvím partnerů v daném regionu.
Pokud nepatříte ke kutilům a sami máte jen mlhavou představu o tom, jak by měl váš dům o Vánocích vypadat, společnost  LED Design, která má s profesionálním vánočním osvětlením již letité zkušenosti, nabízí zákazníkům také jinou možnost. Pokud sem zašlete obrázek svého rodinného domu, odborní pracovníci vytvoří návrh a firma provede i realizaci celé vánoční světelné výzdoby.

Dnešní možnosti světelné dekorace jsou opravdu velmi rozmanité a existují technologické možnosti, které mohou unikat laické představivosti. S rozvojem technologií je dnes vánoční osvětlení zároveň šetrnější, ekologičtější a provozně nenáročné. V nabídce společnosti LED Design najdete jen tzv. LED produkty, které jsou proti dřívějším systémům mnohem úspornější a přitom zářivější. 
21.11.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444