Vánoční kolekce Villeroy & Boch pro skutečně slavnostní atmosféru

Vánoce patří k výjimečným událostem, a proto k výzdobě interiéru a stolování tak přistupujeme. Dáváme si záležet na výběru jídelního servisu a prostírání a po celý advent zútulňujeme domov dekoracemi. Abyste dosáhli skutečně slavnostní atmosféry, představujeme vám novinky německé značky Villeroy & Boch, která každoročně přichází s novou kolekcí.

Slavnostní atmosféra ve vašem domově

Když se řeknou Vánoce, snad každému z nás se vybaví alespoň jedna milá vzpomínka na dětství. Vánoce jsou skutečně pevně spjaty s dětmi, a proto i německá značka Villeroy & Boch se nechala inspirovat právě vzpomínkami na toto radostné období.

Kolekce vánočního porcelánu je plná nostalgie, jemných motivů a tradičních barev, mezi kterými vyčnívá kombinace zlaté, bílé a červené. V prémiovém porcelánu si můžete vybírat svícny na čajové svíčky, adventní věnce, ozdoby na stromeček a mnoho dalších doplňků, které nenecháte bez povšimnutí.

Značka Villeroy & Boch se vrací do dětského světa plného fantazie, motivy čerpá z pohádky Polární Expres z pera spisovatele Chrise Van Allsburga. 

Pečte, snídejte, hodujte stylově

Snídaně ve Štědrý den může být stejně slavnostní jako pozdější večeře. Vychutnejte si voňavou vánočku s kakaem nebo kávou z porcelánu Villeroy & Boch Casale Blu inspirovaného skandinávským designem, pro který jsou typické jednoduché motivy, čisté linie a klidná kombinace bílé a modré barvy. Díky svému nadčasovému vzhledu si misky, talíře i hrnky budete moct užívat celoročně.

Co by byly Vánoce bez vůně perníčků a vanilkových rohlíčků? Pro milovníky pečení a nejen pro ně je kolekce nádobí Villeroy & Boch Winter Bakery Delight jako stvořená. Jaký porcelánový hrneček, konvici, mléčenku, etažér, podnos nebo dózu na uchování čerstvě upečeného cukroví si vyberete?

 

Prostíráme vánoční tabuli

Vánoční tabule musí být jiná, nevšední a slavnostní především. Právě v tento den nastává čas, abyste vkusně prostřeli, abyste vánoční večeři servírovali jinak, svátečně…I s porcelánovými talíři, servírovacími mísami nebo vkusnými šálky Toy's Delight se značka Villeroy & Boch vrací do oblíbeného období dětství. 

 

Zdobíme vánoční stromeček

Každý z nás má jistě oblíbené ozdoby, které pečlivě uchovává po celý rok, aby je mohl o Vánocích opět rozvěsit na stromeček. Letos můžete svou sbírku rozšířit o vkusné, porcelánové, ručně malované ozdoby Villeroy & Boch.

Vybírat můžete z porcelánových baněk, které lze díky magnetickému provedení rozdělit na dvě poloviny. Co třeba letos malý dáreček schovat i do nich? Z vánočních ozdob Villeroy & Boch si můžete vybrat i typické figurky, které vám jistě připomenou dětství - už je jen na vás, jestli si vyberete medvídka, houpacího koníka, vláček nebo třeba Louskáčka.

06.12.2017 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444