Vánoční dárky nejen pro kutily

Vánoce se blíží a s nimi i každoroční shon za dárky. Přemýšlíte, co letos nadělit pod stromeček vám či vaší rodině? Jste vášnivý kutil, máte v rodině nadšence do zahradničení nebo chcete koupit dárek, z kterého by měla užitek celá rodina? Vánoce jsou ideální příležitostí ke koupi hezkých a praktických dárků, které můžete využívat po celý rok. Abychom vám vybírání dárků trochu usnadnili, připravili jsme výběr toho nejlepšího, co nesmí správnému kutilovi chybět.

Pro celou rodinu: Robotická sekačka Husqvarna Automower® 308 

Pravidelné sekání trávy zpravidla nepatří mezi oblíbené činnosti. Celá rodina proto zajisté ocení robotickou sekačku, která vaši zahradu poseká bez námahy a vždy dokonale. Sekačka Husqvarna Automower® 308 je vhodná pro menší trávníky o rozloze do 800 m², navíc zvládá svahy se sklonem do 25 %. Díky náhodnému pohybu sekačky je trávník dokonale posekaný. Ostré nože sekají trávu krátce, ale často, díky čemuž je pak trávník hustší a zdravější. Husqvarna dosáhla díky 20letému vývoji robotických sekaček té nejlepší kvality, spolehlivosti a nízké hlučnosti. Sekačku vám jen těžko někdo odcizí, je totiž vybavena bezpečnostním systémem s osobním PIN kódem. Zkrátka nepostradatelný pomocník pro vás a vaši zahradu.
Akční cena do 15. 12. 2015: 41.390 Kč, k dostání v síti autorizovaných prodejců Husqvarna.

Pro děti: Dětské hračky Husqvarna 

Dětský foukač Husqvarna, dětský plotostřih Husqvarna, dětský vyžínač Husqvarna a dětská pila Husqvarna jsou ideální hračky pro malé zahradníky ve věku od 3 let. Funkční prvky, včetně zvuku imitující skutečný benzinový stroj. Napájení je zajišťováno pomocí tužkových baterií. Ideální hračka, díky které bude mít váš malý pomocník o zábavu postaráno.

Akční cena do 15. 12. 2015: 555 Kč, k dostání v síti autorizovaných prodejců Husqvarna.
 

Pro tatínka: Univerzální sekera Husqvarna A1400

Štípání dříví je pořádně náročná činnost, o to víc, když člověk nemá správnou sekeru. Chcete-li udělat radost hlavě rodiny a usnadnit jí práci se dřevem, sekera Husqvarna A1400 je ideálním řešením. Hlava sekery má nepřilnavý povrch, který snižuje míru tření a usnadňuje proniknutí do dřeva. Ochranu a dlouhou životnost zajišťuje mimo jiné nerezový kryt topůrka, které je vyztužené vlákny PA, je pevné a snadno se s ním pracuje. Uživatelské pohodlí zajišťuje i dokonale vyvážené těžiště. Šikovnějšího pomocníka na dřevo a pořádný chlapský dárek budete jinde hledat jen těžko.
Akční cena do 15. 12. 2015: 1.570 Kč, k dostání v síti autorizovaných prodejců Husqvarna.
30.11.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444