Vánoce ve stylu Francouzek. Víme jak na to

Svět není černobílý – naštěstí! Ale někdy se černobílá skutečně hodí! Nejen, že hned víte, kde je dobro a kde zlo, ale černobílá působí velmi elegantně. Černobílá zasahuje kamsi do našeho podvědomí – dobře to vědí faráři, právníci, diplomaté, nevěsta i ženich...

Co si asi schováte do černého šuplíku a co do bílého? Dostane černá zásuvka punc mystických tajemství? A bílá bude až nudně cudná? Volba je na vás! Toaletní stolek Ringo je připravený na všechny vaše neřesti i svátosti. V luxusním zrcadle umí odrážet čertovské pohledy na andělské tváři. Zvládne toho ale mnohem víc!
 
 
Toaletní stolek Ringo - bílá/černá  
 
Stolička/taburet Clive - černá/bílá  
Toaletní stolek se zrcadlem ocení nejedna dívka či žena a s toaletním stolkem Ringo od francouzského výrobce určitě nešlápnete vedle – kdo jiný by měl vědět o ženské kráse a o čarodějných možnostech moderní kosmetiky než právě Francouzky! Ringo má proto také tajnou odkládací poličku pod hlavní deskou a další dvě přímo u zrcadla. Navíc k němu patří také roztomilý taburet Clive, který dívkám či ženám zpříjemní dlouhé zkrášlování.
 
Velkou výhodou stolku Ringo je jeho praktické využití prostoru. Zabere jen malý kout v ložnici či dívčím pokoji, a přitom nabídne obrovské množství úložných zásuvek, odkládacích poliček i zrcadel. Právě zrcadla hrají u každé toaletky prim. Tady jsou v dokonalé výšce, tedy se nemusíte podivně ohýbat a kroutit, když se snažíte vykouzlit si na hlavě pohledný účes. Perfektně s tím pomohou také boční zrcadla, která obsahují i nezbytné LED osvětlení, díky kterému nezůstane žádný pupínek či chloupek bez povšimnutí, což ocení nejen dospívající slečny.
 
Toaletní stolek Ringo - dub jackson  
 
Ženy mívají mnohdy pocit, že si vystačí s malou poličkou a pak (zejména po Vánocích) absolutně nevědí, kam dát všechny ty úžasné krémy, parfémy, nové rtěnky a jiné radosti. Ve společné koupelně bývají mnohdy terčem nenechavých rukou dětí a zvědavých pohledů návštěv. Skutečná dáma má svůj styl a svá tajemství, o kterých neví nikdo jiný, než – toaletní stolek!
 
 
Toaletní stolek se stoličkou Ringo – bílá  
 
Samostatnou kapitolou jsou úžasně prostorné šuplíky, které nezabírají téměř žádné místo, protože jsou geniálně vysouvací. Navíc je každý šuplík rozdělen na 4 boxy. Rtěnky, řasenky či jiné kosmetické potřeby pak zůstávají na svém místě a zbytečně se mezi sebou vzájemně nekamarádí.

 
5 výsuvných šuplíků rozdělených do 4 boxů  
 
Dopřejte si svůj vlastní intimní prostor a pořiďte si dokonalý toaletní stolek, díky kterému se budete cítit více žensky. Najděte si na sebe trochu času a dovolte si rozkvést ve voňavý květ. Toaletní stolek Ringo je vyroben z lamina, díky čemuž je jeho cena více než přijatelná a je dostupný hned ve 3 barevných dekorech. Hodí se do ložnic i dívčích pokojů. Díky rohovému provedení zabere jen minimum prostoru. Prohlédněte si všechny toaletní stolky z Francie na Nabytek-harmonia.cz.
06.12.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444