Vánoce prakticky: Tyčový vysavač 4 v 1 s digitálním motorem od Sencor

Stále přemýšlíte, co koupíte pod stromeček? Jste zastánci spíše praktických dárků? Představujeme tyčový vysavač od značky Sencor, který potěší každého.

Vysavač SENCOR SVC 0725 TI patří do kategorie vysavačů all-in-one. Zaujme extrasilným, nejmodernějším digitálním motorem o výkonu 400 W. Energii mu dodává 25,2V Li-Ion baterie o kapacitě 2 500 mAh. Výkonnostně lze s vysavačem pracovat ve třech stupních:

  1. turbo s nejvyšším krátkodobým výkonem, 
  2. střední výkon a 
  3. optimální výkon s prodlouženým časem vysávání, při kterém vysavač pracuje až 50 minut

Pro kontrolu aktuálního stavu baterie slouží LED indikátor přímo na baterii, jež se plně nabije za přibližně čtyři hodiny.



Díky otočné hlavici s rozsahem 180° a nízké hmotnosti se vysavač výborně ovládá a skvěle se s ním manévruje okolo nábytku.

Nečistoty jsou jímány pomocí bezsáčkové technologie do nádoby o objemu 0,5 l, kterou po vysávání lze jediným stiskem tlačítka jednoduše vysypat do odpadkového koše. O filtraci se stará vysoce výkonný třístupňový HEPA cyklónový filtrační systém.



Vysavač  s bohatým příslušenstvím pro kompletní úklid

Tyčový vysavač je dodáván včetně bohaté výbavy, se kterou se můžete vrhnout na kompletní úklid domácnosti. Díky umístění motoru přímo u rukojeti je vysavač praktický pro vysávání ve výškách, ale i v úzkých prostorech za nábytkem či v autě. Majitelé domácích mazlíčků ocení kartáč CAT&DOG MINI, který zbaví povrchy psí a kočičí srsti, navíc je doplněn UV-C dezinfekčním světlem. K rotačnímu kartáči lze připojit i mopovací jednotku pro čištění tvrdých podlah. Voda s nepěnivým detergentem průběžně navlhčuje mopovací polštářek z mikrovlákna. Vysavač tak vysává i vytírá zároveň.

01.12.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444