Vánoce jako z pohádky? Poradíme vám, jak je udělat nezapomenutelné.

Přírodní dekorace, které můžete nasbírat při společných rodinných procházkách, se budou ještě hodit. V následujícím článku vám poradíme, jak vytvořit nezapomenutelnou atmosféru, která dává těmto svátkům punc jedinečnosti.

Shon, spěch, každoroční nákupní horečku a tlačenice v obchodech tento rok vystřídal pohodlný nákup online. V důsledku nuceného zpomalení životního tempa si, možná více než kdy dříve, uvědomujeme skutečné hodnoty a pravou podstatu Vánoc. Poradíme vám proto, jak naplno nasát vánoční atmosféru a vyzdobit si domácnost tradičně a v souladu s přírodou. 
 
Židle SIL02, SIL21; stůl MES13 80x80cm
Dříve než zavoní cukroví, rozsvítí se stromeček a zazvoní Ježíšek, využijte vánoční náladu k dekorování vašeho hnízdečka. Síla úspěšné dekorace obývacího pokoje spočívá v detailech, proto byste si měli vybrat přírodní materiály, jako je dřevo, keramika, papír nebo dokonce tráva! Díky tomu získá vánoční aranžmá rustikální, domácí, ale také elegantní styl.  Stačí málo, a můžete si i Vy užít Vánoce jako z pohádky. Stejně jako vánoční stromeček, který navozuje příjemnou sváteční atmosféru, dává vůně lesa vědět, že nastaly dny klidu a pohody, které bychom všichni měli strávit v kruhu rodinném. 
Stůl MES02 80x80cm; židle SIL01, SIL02; komoda COM 05, TV stolek RTV03
Za pozornost určitě stojí také ruční výroba dekorací. Spolu s celou rodinou můžete vyrábět ozdoby, figurky nebo přírodní dekorace na jídelní stůl. Nezapomeňte použít materiály, jako jsou šišky, mech, cesmína, proutěné nebo jehličnaté větve. Pamatujte, že zdobení stolu, stejně jako zdobení vánočního stromku, může být slavnostním rituálem, do kterého stojí za to zapojit další členy domácnosti. Takové dekorace potom nejlépe vyniknou, umístíte-li je na masivní nábytek
 
Postel ACC08, ACC01; šuplík SUF 01; noční stolek COM17, COM15; konzolový stolek MES09; truhla COS15
Výzdobě přírodními materiály se meze nekladou. Stejně jako vstupní dveře, jídelnu či obývací pokoj, doporučujeme vyzdobit také ložnice. Pár jehličnatých větviček, svíček a dekoračních světýlek dokáže dělat divy. Velkou nabídku ručně opracovaných dřevěných stolů, lavic, židlí, kredenců, postelí i skříní, vám zprostředkuje Nábytek Harmonia, s.r.o., prodejce nábytku s téměř třicetiletou tradicí. Podlehněte kouzlu Vánoc, nechte se unášet na vlně spokojenosti, užívejte tento čas v pohodě a v kruhu blízkých. Věříme, že se s našimi tipy stanou vaše Vánoce těmi nejkouzelnějšími dny v roce a budete se na ně opět celý rok těšit.
14.12.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444