Vakuujte potraviny s VACSY - déle vydrží

Vyhazujete často zbytky jídla, sýry, zeleninu nebo ovoce, vyléváte nedopité mléko nebo víno? Popřemýšlejte nad tím, zda by se vám nevyplatila investice do vakuovacího systému. Díky vakuování s patentovaným systémem VACSY vydrží vaše potraviny až 5krát déle čerstvé, a zbavíte se nejen nepříjemného zápachu v ledničce, ale také šíření nebezpečných bakterií a plísní.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Uchovávání čerstvých potravin bylo vždy problematické. Jak si tedy počínat správně?

Pokud vás trápí, že ledničku, která je načichlá potravinami, musíte často mýt, že vám zelenina či ovoce brzy zplesniví, vyzkoušejte vakuové uchovávání potravin.

Patentovaný vakuovací systém VACSY představuje jeden z nejkvalitnějších komerčních způsobů konzervace a hygienického skladování potravin, který umožňuje uchovat potraviny i nápoje v domácnosti až pětkrát déle čerstvé než při běžných metodách skladování. Má navíc i další praktické výhody -  s jeho pomocí můžete plánovat jídelníček pro celou rodinu třeba i na týden dopředu, protože díky němu máte balená hotová jídla vždy po ruce.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Ve vakuu potraviny neosychají, nepřenášejí se mezi nimi pachy a nedochází u nich ke ztrátě barvy či chuti. Vakuum zabraňuje ztrátám výživných látek a vitaminů, a především brání napadení potravin plísněmi a šíření jiných mikroorganismů. Taková ochrana potravin se vyplatí nejen v letních měsících. Vakuovací systém VACSY je ideální nejen pro uchování potravin, které se rychle kazí nebo jsou čichově výrazné, ale využít jej lze také pro nakládání masa před grilováním.

bydlinekSoutěž
Hrajte o sadu VACSY STANDARD, automobil Škodu Rapid a další ceny ve Velké milionové hře Zepter 2013! Více na www.zepterhra.cz.

Více informací o vakuovém systému VACSY najdete na www.zepter.cz. Tel.: 311 331 888, e-mail: info@zepter.cz.
12.03.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444