VALTY - dokonalá matrace na míru

Matrací je na trhu velké množství, a proto může být někdy složité vybrat tu pravou. Dnes vám představíme „dokonalou matraci“ – systém VALTY. Ten kombinuje pružný rošt a tenkou matraci z vysoce kvalitní pěny. Systém VALTY je prověřený zákazníky i lety - na trhu najdete rošty a matrace VALTY více než dvacet let.

Jak VALTY funguje?

Pružný rošt VALTY je sestaven z lamel z masivního jasanového dřeva, které jsou velmi pružné, dostatečně pevné a citlivě reagují na každý pohyb spáče. Lamely jsou připevněny ke třem podélným pružícím prvkům (podélníkům). Jejich tuhost volíte podle svojí váhy nebo podle osobních preferencí – zda máte raději pevnější nebo měkčí spaní. Na výběr je celkem sedm váhových kategorií.

Důležité je optimální vytvarování roštu podle postavy - tento problém pomáhá řešit zónování roštu, neboli změkčení v oblasti ramen a zpevnění v oblasti bederní páteře a stehen. Protože každý z nás má jiné proporce, zóny přihlížejí i k výšce postavy spáče.

Na rošt se pokládá tenčí matrace. Matrace VALTY se vyrábějí v několika výškách a provedeních. Její výběr je čistě na vás, k dispozici jich je hned několik.  
Nejnižší matrace je vysoká 6 cm a je vyrobena ze značkové studené pěny CELTEX, která se vyznačuje vysokou elasticitou a výtečnou prodyšností. Nazývá se KS 6 a zamilují si ji zejména ti, kteří preferují pevnější lůžko.

Fajnšmekři, kteří vyžadují vysoký komfort, jistě ocení matraci KS 8, jejíž jádro je vysoké 8 cm a povrch navíc obsahuje vrstvu viscoelastické paměťové pěny Celsio.

KS 8

Pokud jste alergici a potřebujete lůžko, které zaručí vysokou hygienu spánku, tak i pro vás máme řešení. Tím je „protiroztočová“ matrace AS 8 ze studené pěny CELLPUR. Pěnové jádro matrace obsahuje celulózu, která na sebe váže vlhkost, rychle ji odpaří a zajistí tak příjemné a suché klima matrace. Matrace jsou vhodné především pro alergiky na domácí prach, pro děti a všude tam, kde jsou zvýšené nároky na hygienu lůžka.
Pokud je vám to stále málo, tak vězte, že na pomyslném vrcholu matrací VALTY stojí ještě jedna. Je to novinka s označením KS 10, která včetně potahu dosahuje výšky 12 cm a kromě značkové pěny CELTEX a paměťové pěny Celsio obsahuje i antibakteriální vrstvu pěny Sensitive. Maximální komfort zaručen.
KS 10
Smluvní desetiletá záruka na jádra matrací je nejen příjemnou informací, ale i garancí kvality.

Jaké má systém VALTY výhody? 

VALTY je individuálně nastavitelné lůžko, které zajistí správnou polohu těla při ležení a které lze přizpůsobit podle váhy spáče. Jednou z největších výhod systému VALTY je možnost změny tuhosti roštu kdykoliv během užívání – výměnou pružících prvků (podélníků). Výměna podélníků je firmou nabízena do jednoho roku od zakoupení zdarma, takže se nemusíte obávat špatného rozhodnutí. Tvrdost lůžka můžete bez problémů změnit.
Ve srovnání s klasickými vysokými matracemi nabízí systém VALTY výtečnou hygienu lůžka a nadstandardní provzdušnění. Také jeho údržba je jednoduchá – tenčí matrace se snadněji větrá nebo vysává. Podobně tak i samotný rošt. Potah matrace je snímatelný s možností praní na 60 nebo 90 °C (dle typu potahu).

Rošt VALTY je možné umístit na prkenný rošt nebo pevnou desku, jako je např. patro na spaní. Rošt i matrace VALTY se vyrábějí na míru. U dvojlůžek můžete pořídit jednu společnou matraci na dva samostatné rošty. K dispozici je také provedení kompakt, kdy je v potahu nejen matrace, ale společně s ní také VALTY rošt.
VALTY systém - kompakt
Tento systém si získal svoji oblibu mimo jiné i díky své variabilitě a možnosti ho kdykoliv obměnit, nebo i po letech „oživit“ výměnou vrchní matrace a podélníků.

Využijte možnost si vše vyzkoušet

Je zde tedy nespočet variant lehací plochy, a proto jako vždy doporučujeme si vše pořádně vyzkoušet na prodejně. Můžete kombinovat různé tuhosti roštu s různými typy matrací a najít tak ideální lůžko přesně podle vašich představ.

Variant je opravdu mnoho, proto vám rádi na prodejnách JMP Studio zdravého spaní® s výběrem pomůžou.

JMP Studio zdravého spaní®
www.loznice.cz
08.02.2016 | PR
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444