V nové prodejně se naučíte i grilovat

Také už vás nebaví zima? Stýská se vám po teplých večerech, které jste trávili s přáteli pod pergolou nebo na terase? Těšíte se, až vyzkoušíte jeden z dalších receptů na grilování? K létu grilování neodmyslitelně patří. Kuchařky a televizní pořady o vaření se předhánějí s tipy, jak nejlépe naložit maso nebo jakou zvolit marinádu. Krby a grily se staly hitem. Jak si ale ze široké nabídky vybrat ten správný?

Pokud stále váháte nad výběrem kvalitního grilu, zavítejte do prodejny, kterou otevírá firma VLADEKO, a seznamte se se značkou Weber. Grily Weber řadíme ke špičce ve svém oboru. Historie této značky spadá do roku 1952, kdy byl v americkém Chicagu Stephenem Weberem vynalezen první přenosný gril.

Firma Vladeko otevírá největší prodejnu s grily Weber v České republice. Prodejna se nachází v nákupním centru Harfa v Praze 9 a její nabídka grilů jistě uspokojí každého zákazníka. Těm, kteří bydlí v bytě a rádi grilují na svém malém balkoně, se bude hodit gril menší, přenosný, pro fajnšmekry a labužníky, kteří nejsou omezeni prostorem, jsou k dispozici velké plynové grily. Sortiment samozřejmě doplňuje příslušenství, jako jsou nádoby, grilovací nástroje, sady podpalovačů, dřevěné brikety a mnoho dalších, nutných doplňků.
bydlinek

Podívejte se na videoreportáž z Grilovací akademie.


Prodejna grilů Weber získala nejvyšší certifikaci od samotného výrobce - Weber World. Certifikace slouží zákazníkům jako záruka dostupnosti kompletního sortimentu této značky. Zákazník si v prodejně může prohlédnout jakýkoliv produkt. Nemusí grily kupovat naslepo, protože každý z nich je na prodejně vystaven. Personál je odborně vyškolený a ochotný zodpovědět všechny zákazníkovy dotazy. V rámci služeb, které prodejna svým zákazníkům poskytuje,  je samozřejmostí i servis grilů Weber. Prodejna nabízí možnost sehnání náhradních dílů, a to dokonce i pro takové grily, které se už nevyrábějí.

Na začátku grilovací sezóny prodejna každoročně pořádá kurzy grilování. Budoucí majitelé grilů Weber tak mohou přímo od profesionálních kuchařů získat zajímavé recepty a tipy na grilování. Jestli jste zatím zůstávali u klasiky a pochutnávali si pouze na grilovaném masu, přihlašte se do kurzu a překvapte svou rodinu a přátele nevšedními nápady. Věděli jste například, že na grilu můžete připravit i dezert?
I v roce 2013 se můžete přihlásit do kurzů grilování, které se budou pořádat v obchodním centru Harfa v Praze. Pro bližší informace o termínech sledujte internetové stránky www.grilykrby.cz. Podívejte se na video z kurzu grilování:



Pro kompletní informace navštivte internetové stránky www.grilykrby.cz.
22.01.2013 | PR
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444