V Praze, a přesto bez ruchu velkoměsta

Bydlení na kopci si většina Pražanů spojuje s pojmy volný výhled, čistší ovzduší, klidná poloha, dostatek zeleně v okolí. Na území Prahy 5 toto spojení platí dvojnásob. Jedním z nových projektů, který takové bydlení nabízí, je Bydlení Vidoule v Praze 5-Košířích. 

Bydlení Vidoule v Praze 5-Košířích je novým projektem společnosti, která již před 12 lety získala cenu Best of Realty za svůj první rezidenční projekt Bydlení Cibulka. A právě v sousedství tohoto obytného  souboru projekt s 50 novými byty vyroste.
Nové byty na vrcholu kopce 
Od Plzeňské ulice sem vede klikatá silnička klidnou vilovou čtvrtí, kterou proslavil kultovní film Pelíšky. A až dojedete na místo, kde bude nový dům stát, uvědomíte si, proč je tato lokalita tak výjimečná. Výhled, klid a za rohem lesopark, kde slyšíte jen zpěv ptáků. Takových míst je v Praze málo. Kromě lesoparku Cibulka mohou vaše každodenní procházky vést i na stolovou horu Vidoule, podle které dostal celý projekt jméno. Obě místa jsou místem  procházek s dětmi či čtyřnohým miláčkem, prostor, kam si můžete jít zaběhat nebo jít pouštět draky. Své děti můžete vychovávat na místě, které se nachází kousek od školky a škol a hlavní město je přitom přímo pod kopcem. 
Bydlení Vidoule je menším projektem s 50 novými byty. Na společné podnoži podzemních garážových stání vyrostou dva domy označené podle projektu jednoduše A a B. Oba domy jsou delší stranou situovány podél ulice Naskové. Na jižní straně od nových domů stojí polyfunkční dům, který je příkladem zajímavé industriální architektury z 60. let 20. století, na východní straně pozemek sousedí s obytným areálem Cibulka, na severní straně (tedy směrem, kterým se otevírá výhled na Strahov a centrum města) sousedí nové byty s čtvrtí rodinných domů.
Výstavba startuje v září
Výstavba obytného souboru Bydlení Vidoule bude zahájena na konci září r. 2013. Generálním dodavatelem stavby se stala společnost Metrostav, v současné době probíhá výběr vzorkoven pro výběr standardního a nadstandardního vybavení.
Prodejcem nových bytů v projektu Bydlení Vidoule je realitní kancelář TIDE REALITY, která prodává developerské projekty již od roku 1995. Dnes reference společnosti zahrnují více než 25 projektů v Praze a okolí a na českých horách. Mezi poslední zakázky patří např. prodej nových bytů v polyfunkčním domě Jinonická vyhlídka a v komornějších developerských projektech Bydlení pod Vinohradem, Rezidence Závěrka a Byty u statku.
11.07.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444