V Nových Stodůlkách byl otevřen ukázkový mezonetový byt

Od 5. října 2007 je pro veřejnost otevřen zcela nový ukázkový byt společnosti CENTRAL GROUP v lokalitě Nové Stodůlky v Praze 5. Jedná se o dvoupatrový byt s dispozicí 4+kk s atriem a výhledem na celou lokalitu Nové Stodůlky. Ukázkový byt je možné navštívit vždy od pátku do neděle od 13 do 18 hodin. Současně si lze v této a v sousední lokalitě Rezidence Dalejský park také prohlédnout všechny nabízené byty.
Lokalita Nové Stodůlky leží v úzkém sousedství chráněného Dalejského a Prokopského údolí blízko metra Luka a Lužiny. Nabízí více než 400 nových moderních bytů, z nichž 80% je již prodáno.

Úspěšnost této výstavby spočívá právě v blízkosti metra a dokonalé infrastruktuře, v neposlední řadě ve výborné dopravní dostupnosti. Centrum města je odtud autem snadno dosažitelné, výborné napojení je také na na Pražský okruh přes Rozvadovskou spojku. Plně rozvinutou obchodní síť a centrum zábavních podniků skýtají nedaleká centra Metropole Zličín a Galerie Nové Butovice. Příznivci sportu najdou v této lokalitě bohaté vyžití hned v několika sportovních areálech a plaveckém i zimním stadionu.

 

 

Byty s cenami ALL INCLUSIVE zahrnují včetně DPH také luxusní provedení, rozšířené pojištění a pokročilou bezpečnost. Všem zájemcům o koupi nového bytu stačí záloha jen 5%. Zbytek lze doplatit až do 12 měsíců od převzetí dokončeného bytu. Na zbývající část je také možné čerpat hypoteční úvěr, který společnost vyřizuje pro své klienty zdarma až na 100% ceny nemovitosti. První byty jsou již dokončeny, termín dokončení dalších bytů je na konci letošního roku.

 

 

 

 

 

 


 

 

08.10.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444