V Brně-Líšni vyrůstá nové obytné centrum

Do těchto čtyřpodlažních domů se budou v prosinci stěhovat první obyvatelé

Do těchto čtyřpodlažních domů se budou v prosinci stěhovat první obyvatelé

Výhodná nabídka společnosti Doming

Štědrý příspěvek můžete jako milý vánoční dárek získat od společnosti Doming, pokud s ní uzavřete smlouvu o koupi nového bydlení do konce roku 2004. U smlouvy na bytovou jednotku získáte nárok na nadstandardní provedení až do výše 60 tisíc, u rodinných domků činí příspěvek na nadstandardní vybavení až 150 tisíc.         

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nová řadová zástavba

Za tento příspěvek mohou zákazníci firmy Doming, a.s. získat zařizovací předměty od partnerských firem počínaje podlahami, koberci, přes koupelny a kuchyňské linky včetně spotřebičů, až po dveře a zárubně.


Atraktivní obytné centrum buduje tato developerská společnost v Brně-Líšni v blízkosti zámečku Belcredi, v místech s krásným výhledem na Mariánské údolí. V současnosti se zde dokončuje první etapa plánované výstavby. V prosinci tak své obyvatele přivítají tři čtyřpodlažní domy se 74 bytovými jednotkami v kategoriích 1+kk, 2+kk a 3+kk. Celý projekt je rozplánován do osmi etap – zahájen byl v červnu loňského roku a s jeho ukončením se počítá na podzim 2007. Vznikne 318 bytů v bytových domech a  projekt zahrnuje také výstavbu 42 rodinných domků, z nichž některé jsou řešeny jako samostatné, část jako dvojdomky, část vytvoří novou řadovou zástavbu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

V nabídce jsou také samostatně stojící domky a dvojdomky

Všech 74 bytů zahajovací etapy už má své majitele, kteří mohou na pravidelně aktualizovaných webových stránkách společnosti sledovat, jak dokončovací práce postupují. Vánoční nadílka v podobě příspěvku na nadstandardní vybavení se týká 55 bytů komplexu, který představuje II. etapu výstavby s dokončením na podzim roku 2005, a 42 rodinných domků, jejichž výstavba již rovněž započala. Ceny bytů se pohybují od 990 tisíc, ceny domků od 2,6 milionu.     
Lokalita ve Staré Líšni je atraktivní mj. hezkými výhledy do okolí

Do těchto čtyřpodlažních domů se budou v prosinci stěhovat první obyvatelé

Stará Líšeň, ve které toto centrum vyrůstá, je klidná okrajová čtvrť na východě Brna, navazující na chráněnou krajinnou oblast. Lokalita má dobrou dopravní obslužnost a dostupnost do centra města a k dálničním přivaděčům Brno – Praha a Brno – Olomouc. Příjemné okolí spoluvytvářejí zámeček rodiny Belcredi s přilehlým parkem i nedaleké Mariánské údolí, které je oblíbenou příměstskou rekreační oblastí. Lokalita má i dobrou občanskou vybavenost: MŠ a ZŠ se nachází do vzdálenosti 50 m, obchody a služby do 100 m.
28.10.2004 | sm

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444